Victron Cyrix-ct 12/24V-120A, batteriskiller/samler

kr 598,00
10+ på vårt lager
Microprosessorstyrt batterisamler/skiller. Brukes f.eks. til å skille startbatteri og forbruksbatteri. Batterisamleren vil da sørge for at begge bankene får lading, men kopler fra når lading ikke pågår, slik at startbatteriet ikke tømmes.
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Dersom Lithiumbatterier inngår, er denne versjonen å anbefale: Cyrix-Li-Ct

Microprosessorstyrt batterisamler/skiller. Brukes f.eks. til å samle/skille startbatteri og forbruksbatteri. Batterisamleren/skilleren vil da sørge for at begge bankene får lading, men kopler fra når lading ikke pågår, slik at startbatteriet ikke tømmes.

 

Lavt spenningstapcyrix 120

I motsetning til tradisjonelle diodeskillere, er spenningstapet gjennom batteriskilleren svært lavt, nesten ikke målbart. Det er dermed ikke noe behov for å justere ladespenningen på f.eks. dynamo for å få ideell ladespenning.

Prioritert parallell lading

Batteriskilleren vil gi prioritert lading til den batteribanken som blir ladet. Når denne batteribanken har oppnådd gitt spenning, vil den kople sammen neste batteribank for lading. Batteriskilleren virker begge veier. Dvs. at dersom man har et startbatteri og et forbruksbatteri vil den fungere på følgende måte: Dersom forbruksbatteriet blir ladet via en batterilader, vil dette først bli ladet før startbatteriet blir ladet. Dersom startbatteriet blir ladet av en dynamo, vil startbatteriet først bli ladet opp til gitt spenning, før batteriskilleren skaper en forbindelse mellom batteriene og dermed også lader opp forbruksbatteriet.

Tvunget parallellkopling (start assist)

Cyrix-ct kan kobles mot en vanlig bryter som muliggjør tvungen sammenkopling av batteribankene. Ved å benytte denne funksjonen vil batteribankene koples sammen i 30sek. Aktuelt dersom man trenger strøm fra forbruksbatteriene til startbatteriet for å starte motoren.

Mer enn 2 batteribanker

Bruk av flere Cyrix-ct batteriskillere kan være aktuelt om man har flere batteribanker. F.eks om man har et startbatteri, baugpropell batteri og forbruksbatterier. Man kan da sette opp et system med prioritert laderekkefølge mellom batteribankene.

Cyrix batterisamler, detaljer

 • Victron art.nr.: CYR010120011
 • Kontinuerlig strømstyrke: 120A
 • Startstrøm: 180A (5sek)
 • Spenning: 12/24Volt (auto)
 • Sammenkopling spenning: 13-13,8Volt (intelligent styring)
 • Frakopling spenning: 11-12,8Volt (intelligent styring)
 • Forbruk (åpen): mindre enn 4mA
 • Start assistanse: Ja
 • Kapslingsgrad: IP54
 • Vekt: ca 0.11 kg
 • Dimensjon: 46x46x80mm
VarenummerCYR010120011
EAN8719076022138
ProdusentVictron Energy
FargeSvart
Spenning (V)12V, 24V
Tilgjengelighet1-4 uker
BrukermanualSvensk, Engelsk
VarehusSentrallager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Victron Cyrix-ct 12/24V-120A, batteriskiller/samler

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker