Om Epever

Epever er en av de ledende produsentene i verden når det kommer til løsninger for solcellestrøm til hus og hytter som ikke er koblet til strømnettet.

Et anerkjent merke

Epever er kjent under flere merkenavn, slik som EP Solar og Epever. Epever er nå det nye merkenavnet som brukes, men EP Solar henger fortsatt igjen i markedet som et sterkt merkenavn. EP Solar oppnådde raskt status og anerkjennelse som en kvalitets leverandør, da de var svært tidlig ute med gode MPPT-solcelleregulatorer.

Epever er også kjent som en underleverandør som leverer sine produkter til andre merkevarer, men brandet med kundens logo. Derfor kan du ofte se Epever produkter hos andre leverandører med andre logoer.

Epever er kjent for å levere utmerket kvalitet på sine produkter og har internsystemer som gjør at man som kunde kan stole på kvaliteten til hvert eneste produkt som er levert.

Et bredt spekter av kvalitetsprodukter

Epever har et bredt spekter av komponenter som skal til for å gjøre opplevelsen utenfor strømnettet så bekymringsfri som mulig. Hovedporteføljen består av solcelleregulatorer, invertere og kombi apparater med integrert solcelleregulator, lader og inverter i samme boks.

Epever er bygget opp av et team med talentfulle skapere kom sammen og brakte kunnskap, erfaring, lidenskap og nysgjerrighet for å transformere kompleks avansert teknologi til enheter for å høste energi fra solen.

Epever har hovedkontor i Kinas hovedstad Beijing, og drar nytte av stor tilgang på mange og gode talentkilder i verdensklasse. Epever startet som lite selskap i 2007 og nå spiller de en global rolle innen off-grid solenergiutstyr, med mer enn 120 partnere over hele verden.

Epever ser på sitt oppdrag som å sikre at alle har tilgang til elektrisk energi overalt ved å hjelpe folk til å prestere bedre med høyere effektivitet der det ikke er nettstrøm.

Epever besto ISO9001: 2015, ISO14001:2015 og ISO45001:2018 klassifisering, og produktene overholder internasjonale standarder som CGC-SOLAR, CE, ROHS, FCC og ETL-sertifikater. Epever har etablerte et høyteknologisk produksjonsanlegg i Huizhou for å øke produksjonskapasiteten i 2019.

Epever er nå en ledende produsent av solcelleregulatorer, off-grid invertere, inverter/ladere, solenergisystemer og andre solenergienheter.

Sparelys.no er langvarig importør

Som importør av Epever, nesten helt fra starten av, er vi stolte av å tilby et vidt spekter av produktene fra Epever. Vi har høy kompetanse på produktene og kjenner disse godt gjennom mange år med bruk.