BlueSolar

Victron BlueSolar-serien kombinerer førsteklasses teknologi med pålitelig ytelse, og gir deg full kontroll over ladeprosessen for å sikre at dine solcellebatterier forblir optimalt ladet til enhver tid. Med smarte funksjoner og avansert reguleringsteknologi er disse regulatorerne ideelle for både solcelleinstallasjoner i hjemmet, båten eller i campingvognen.

Nøkkelfunksjoner:

MPPT-teknologi: Victron BlueSolar-regulatorer bruker Maximum Power Point Tracking (MPPT) for å sikre at solcellepanelet opererer ved sitt optimale effektivitetspunkt, noe som resulterer i høyere energiutbytte.
Fleksibel tilkobling: Med flere tilkoblingsmuligheter og støtte for ulike batterityper tilpasser Victron BlueSolar seg sømløst til dine spesifikke energibehov.
Overvåking i sanntid: Hold oversikt over ladestatus, strømproduksjon og batteriytelse gjennom intuitiv og brukervennlig overvåkingsgrensesnitt.
Robust design: Bygget for å tåle tøffe miljøforhold, er Victron BlueSolar-regulatorer holdbare og pålitelige under ulike værforhold.

2 varer
 • Victron BlueSolar MPPT 75/10, laderegulator 10A
  5+ på vårt lager

  Victron BlueSolar MPPT 75/10, laderegulator 10A

  Victron BlueSolar solcelleregulator - uten innebygget Bluetooth.
  Den minste av Victron sine solcelleregulatorer. Ultrarask og kompakt MPPT laderegulator fra Victron Energy. Regulatoren har mulighet for tilkobling til Victron Color Control GX for visning og rapportering av data.
  Victron art.nr.: SCC010010050R

  kr 589,00
 • Victron BlueSolar 75/15
  5+ på vårt lager

  Victron BlueSolar MPPT 75/15, laderegulator 15A

  Victron BlueSolar solcelleregulator - uten innebygget Bluetooth.
  Ultrarask og kompakt MPPT laderegulator fra Victron Energy. Regulatoren har mulighet for tilkobling til Victron Color Control GX for visning og rapportering av data.
  Victron art.nr.: SCC010015050R

  kr 639,00