MultiPlus

Multifunksjonell
MultiPlus er en kraftfull ekte sinuskurve inverter, en avansert batterilader som har adaptiv ladeteknologi og høyhastighets AC overføring bryter i et enkelt, kompakt kabinett. Modeller fra 800VA til 5000VA per. modul.

Unik PowerAssist funksjon
MultiPluss unngår en overbelastning i en begrenset AC-kilde. Først vil batteriladning automatisk reduseres når en overbelastning ellers ville oppstå. Det andre nivået vil øke produksjonen av et aggregat eller levering fra land med strøm fra batteriet.

Uavbrutt AC strøm (UPS funksjon)
Ved feil i strømnettet eller når avkobling fra strømaggregatet finner sted, vil omformeren i Multi-produktet aktiveres automatisk og ta over leveringen til den koblede belastningen. Dette finner sted så fort (under 20 millisekunder) at datamaskiner og annet elektronisk utstyr vil fortsette å fungere uten å avbrytes.

Virtuelt ubegrenset strøm takket være parallelldrift
Opp til 6 Multi-produkt kan fungere parallelt for å oppnå høyere effekt. Tre-fase og split-fase drift er også mulig. Vennligst sjekk våre datablader for å se hvilke modeller har muligheter for parallellkobling, tre-fase og split-fase.

11 varer