Taktelt

Velkommen til vår omfattende samling av taktelt til bil, designet spesielt for fricampere som ønsker å utforske naturen med komfort og bekvemmelighet. Enten du er en erfaren fricamper eller en nybegynner som ønsker å oppleve eventyret med taktelt, har vi det perfekte utvalget for deg.

Våre taktelt til bil er nøye utvalgt for kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet. De er enkle å montere på kjøretøyet ditt og gir en rask og enkel måte å sette opp en komfortabel soveplass hvor som helst du måtte ønske. Med robuste materialer og vanntette egenskaper, kan du stole på at våre telt vil holde deg tørr og trygg, uansett værforhold.

Utforsk vårt utvalg av taktelt som passer til ulike bilmodeller og størrelser, slik at du kan finne den perfekte løsningen for dine eventyr. Enten du foretrekker hard shell-telt, myke telt eller annet tilbehør for fricamping, har vi det du trenger for å skape uforglemmelige øyeblikk i naturen.

Med taktelt fra vår kolleksjon, kan du komfortabelt sove under stjernene og våkne opp til fantastiske landskap. Nyt fricamping med stil og utforsk det ukjente med fullstendig frihet. Velg et taktelt som passer din bil og dine eventyr, og begi deg ut på reisen du alltid har drømt om.

Utforsk vårt utvalg av taktelt til bil i dag og ta det første skrittet mot spennende friluftseventyr med den komforten du fortjener.

5 varer
 • Isoleringsvegger til taktelt
  1-5 på vårt lager

  Isoleringsvegger til taktelt

  Isoler veggene i ditt Roof Toptent 2.0.

  kr 2 295,00
 • Taktelt Gocamp Soft Roof Tent
  På Sentrallager

  Taktelt Gocamp Soft Roof Tent

  Gi ditt kjøretøy et ekstra soverom og legg til komforten av hjemmet uansett hvor du reiser med vårt Soft Roof Telt.

  kr 16 995,00
 • Taktelt Roof Toptent 2.0
  Bestselger
  På Sentrallager

  Taktelt Roof Toptent 2.0

  Vårt taktelt for bil med hardtop er den perfekte løsningen for eventyrlystne sjeler som ønsker å ta fricamping til et helt nytt nivå.

  kr 21 995,00
 • Monteringsbeslag U-form
  På Sentrallager

  Monteringsbeslag U-form

  Reservedel til taktelt.

  kr 349,00
 • Plastdistanse U-form
  På Sentrallager

  Plastdistanse U-form

  Reservedel til taktelt.

  kr 99,00