Stikksag blad

Stikksager er en av de mest allsidige verktøyene i enhver verktøykasse, og hos Sparelys.no har vi et bredt utvalg av stikksagblad av høy kvalitet som er utviklet for å takle selv de tøffeste oppgavene.

Vårt utvalg av stikksagblad inkluderer varianter for ulike materialer, inkludert tre, metall og plast. Vi har også stikksagblad i forskjellige størrelser og typer som er egnet for ulike stikksager. Uansett hva slags prosjekt du jobber med, har vi et stikksagblad som vil møte dine behov.

Våre stikksagblad er laget av høykvalitetsmaterialer som sikrer langvarig ytelse og slitestyrke. Vi tilbyr også ulike typer tenner, inkludert fin og grov, slik at du kan velge det beste stikksagbladet for jobben.

Hos Sparelys.no kan du være sikker på å finne stikksagblad som passer til din stikksag. Vi tilbyr stikksagblad som er kompatible med de fleste stikksager på markedet, og vårt utvalg inkluderer også spesialblader som er utviklet for spesielle oppgaver.

Bestill nå og få rask og pålitelig levering fra Sparelys.no. Med vårt utvalg av stikksagblad av høy kvalitet kan du være sikker på å oppnå optimal ytelse og effektivitet fra din stikksag. Handle nå og ta det første skrittet mot å fullføre ditt neste prosjekt med letthet og presisjon.

6 varer
 • Stikksagblad - 5 deler - T101B
  100+ på vårt lager

  Stikksagblad - 5 deler - T101B

  Stikksagblad produsert i høykarbonstål. Egnet for hurtigsaging av vått treverk, fiber-, møbel-, sponplater. Har progressiv tanning og gir et rent kutt.

  kr 49,00
 • Stikksagblad - 5 deler - T111C
  100+ på vårt lager

  Stikksagblad - 5 deler - T111C

  Stikksagblad produsert av høykarbonstål (HCS), beregnet for bruk på tre og ved. Grove tagger. Bladet danner rette kutt i tre.

  kr 49,00
 • Stikksagblad - 5 deler - T118A
  100+ på vårt lager

  Stikksagblad - 5 deler - T118A

  Stikksagblad produsert i høykarbonstål (HCS). Egnet for bruk på tynt metall, ikke-jernholdig metall og aluminium. Gir rette kutt. Tett samensetning av knivskarpe tenner.

  kr 49,00
 • Stikksagblad - 5 deler - T118B
  100+ på vårt lager

  Stikksagblad - 5 deler - T118B

  Stikksagblad produsert i høykarbonstål (HCS). Egnet for rette kutt i tykkere metall, ikke-jernholdig metall og aluminium. 12 tenner per tomme.

  kr 49,00
 • Stikksagbladsett - 5 deler - T244D
  100+ på vårt lager

  Stikksagbladsett - 5 deler - T244D

  Stikksagblad med T-skaft produsert i høykarbonstål (HCS). 6 tenner per tomme. Egnet til  bruk på mykere treverk med en tykkelse på opp til 50mm, sponplater, fiberplater, o.l. Spesielt egnet til kurvesaging.

  kr 49,00
 • Stikksagsett - 5 deler - T144D
  100+ på vårt lager

  Stikksagsett - 5 deler - T144D

  Stikksagblad beregnet for stikksager. T-skaft. Produsert i høykarbonstål (HCS) som er egnet for kutting av blant annet mykere treverk. Rask rettskjæring for tre, sponplater, kryssfiner, fiberplater, plast.

  kr 49,50