Belysning

Her finner du lys og lamper for inne- eller uteområdet ditt i høy kvalitet. Vi har et bredt utvalg av LED lys, filament pærer og belysningsartikler med svært gode egenskaper som holder høy kvalitet.

12V LED pærer, opp til 230V

Vi har et stort utvalg av 12V LED pærer, 24V pærer og 230V pærer i forskjellige sokkeltyper som er svært energieffektive. Vi fører også lamper som kan brukes både på 12V og 230V nettspenning, helt avhengig av hvilken lyspære du velger.

Hyttelamper

Oppgrader hytta di med stilige og funksjonelle hyttelamper. Velg blant et stort utvalg av moderne og klassiske LED lamper, tilpasset ulike behov og stiler. Fra vegglamper til taklamper, våre lamper på hytta er både energieffektive og holdbare og er helt perfekte til 12V solcelleanlegget. Få inspirasjon til din neste hytteopplevelse med våre hyttelamper.

Flere lampetyper

Av hyttelamper og LED lamper til hjemmet eller hagen har vi solcellelamper, lyslenker, downlight, LED lyslister og mye mer. Om du er ute etter hyttelamper, en lampe til huset eller hagelys så har du kommet til riktig sted.

 

Vare 1 - 24 av 532