Om oss

Sparelys.no er i hovedsak en ren nettbutikk som fører salg av produkt og utstyr beregnet for hus, hytte, båt og bobil. Alle våre produkter er lagerført på vårt lager midt i Åheim sentrum, Møre og Romsdal. Sparelys.no eies og drives av TrioWeb AS, et selskap som også driver innen andre områder når det gjelder web, ma. webdesign.

 

Sparelys + Norge = Sant

Om Sparelys.no

Sparelys.no® er utfordreren i det norske hyttemarkedet. Vi er eiet og driftet i Distrikts-Norge, og leverer alt en hytte, båt og bobil trenger. Vi har et bredt utvalg av utstyr som gjør deg uavhengig av strøm. Til våre kunder kan vi tilby hyggelig kundeservice og gunstig frakt. Som en utfordrer i denne bransjen biter vi oss fast og gjør alt vi kan for å levere gode produkter av høy kvalitet til en fornuftig pris.

Sparelys.no® holder til på nordvestlandet i Vanylven kommune. Vanylven kommune er en liten kommune med ca 4000 innbyggere og er preget av fraflytting. Sparelys.no er stolt av sin lokale tilknytning og at vi kan være med på å skape sårt tiltrengte arbeidsplasser i distriktsnorge, til tross for stadig vanskeligere betingelser og vilkår.

Våre åpningstider er Mandag - Fredag 08:30 - 15:30. Vår butikk befinner seg mellom fjord og fjell i Møre og Romsdal, Åheim. Der finner du et hardtarbeidende og serviceinnstilt team som står klare til å hjelpe deg.  Trenger du hjelp nå? Kontakt oss her, og vi vil komme tilbake til deg så raskt vi klarer.

Sparelys | Hjemme & Hytta

Vi har lamper og lys på lager som passer like fint både til hus og hytte. Se også våre kategorier innenfor 12V solcelleanlegg, 230V kraftpakker, batteriutvalg og Safire dieselvarmere beregnet for oppvarming til hytta.

Sparelys | Båt & Bobil

Tradisjonelt er det på hytter, i båter og i caravan med 12V anlegg blitt benyttet vanlige glødepærer eller halogen glødepærer. Disse bruker mye strøm (Watt) i forhold til lysutbyttet de gir. Dersom du har for lite strøm på hytta eller ikke kan se så mye på TV som du ønsker, er det mer lønnsomt å skifte ut glødepærene med sparepærer enn å måtte kjøpe et ekstra solcellepanel og/eller utvide batteripakken. Et lavere forbruk vil også gjøre at du slipper å tappe batteriene så mye, noe som gir lengre levetid på batteriene. Våre LED pærer har i tillegg svært lang levetid - mange ganger så lang tid som vanlige glødepærer eller sparepærer. LED-pærene egner seg til pyntebelysning eller i spot leselamper. Våre 12V sparepærer gir høyt lysutbytte og egner seg til generell belysning for eksempel i taklamper, og kombineres fint med et solcelleanlegg.

Sparelys | Solcellepanel & Hyttestrøm

Vi har etterhvert fått et vidt produktspekter innen solcellepanel og solcellepakker. Våre skreddersydde pakker er svært gunstige i pris, samtidig som du får høy kvalitet. Solcellepanelene er produsert etter høye kvalitetskrav og sikrer deg problemfri strømproduksjon på hytta, båten eller bobilen i mange år.