Peisutstyr

Et rikt utvalg av peistilbehør som komplettgjør stua. Her finner du ulike varianter av vedstablere som fint organiserer kubbene. Flere av produktene inkluderer også både kost og feiebrett som matcher peisstativet.

6 varer
 • Vedstativ Flame
  100+ på vårt lager

  Vedstativ Flame

  Hva passer vel bedre enn å ha et vedstativ, med design inspirert av en flamme?

  kr 595,00
 • Vedstativ med tilbehør, Grande, sort
  50+ på vårt lager

  Vedstativ med tilbehør, Grande, sort

  Et litt større vedstativ med plass til både kost og feiebrett, samt opptenningsved og grovere kubber. Her har du det du trenger i et lekkert design til peisen eller peisovnen.
  kr 895,00
 • Vedstativ med tilbehør, Mona
  50+ på vårt lager

  Vedstativ med tilbehør, Mona

  Supert vedstativ med plass til både kost og feiebrett og rikelig med vedkubber. Her har du det du trenger i et lekkert design til peisen eller peisovnen.
  kr 695,00
 • Vedstativ med tilbehør, Robert
  100+ på vårt lager

  Vedstativ med tilbehør, Robert

  Supert vedstativ med plass til både kost og feiebrett, samt opptenningsved og grovere kubber. Her har du det du trenger i et lekkert design til peisen eller peisovnen. Passer til alle slags stuer og sørger for et pent oppsett på vedkubbene

  kr 795,00
 • Vedstativ med tilbehør, Style
  20+ på vårt lager

  Vedstativ med tilbehør, Style

  Style er et supert vedstativ med plass til både kost og feiebrett, samt opptenningsved og grovere kubber. Her har du det du trenger i et lekkert design til peisen eller peisovnen.

  kr 595,00
 • Vedstativ Ultra
  100+ på vårt lager

  Vedstativ Ultra

  Ultra er vedstativet for deg som vil ha noe moderne, men likevel tidløst. Veldig ryddig uttrykk som faktisk passer perfekt inn nesten hvor som helst.
  kr 595,00