Taktelt Roof Toptent 2.0

kr 21 995,00
1-5 på vårt lager
Kun 1 igjen

Vårt taktelt for bil med hardtop er den perfekte løsningen for eventyrlystne sjeler som ønsker å ta fricamping til et helt nytt nivå.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Takteltet Roof Toptent 2.0 bygger ut ditt kjøretøy med et ekstra soverom! Teltet er tilpasset for personbiler, SUV, Crossbusser og mindre bobiler. Versjon 2.0 er forberedt på å bli supplert med isolerende vegger som er hengt på innsiden av veggene. Roof Toptent monteres smidig på takrekkverket (inngår ikke). Overnatting forberedes enkelt med noen enkle håndgrep gjennom å åpne teltboksen og løfte opp taket med hjelp av gassdemper. Toptent har døråpninger på begge sider og ventilasjon på gavlene. Teltet leveres med monteringsbeslag, teleskopisk aluminiumstige med max lengde 2 meter og 1 st madrass.

Enten du er en entusiastisk terrengkjører eller en ivrig friluftsentusiast, vil dette takteltet gi deg den ultimate kombinasjonen av komfort og bekvemmelighet under åpen himmel.

Robust og slitesterk: Vårt taktelt har en hardtop-konstruksjon som gir eksepsjonell holdbarhet. Den tåler krevende terreng og beskytter deg mot elementene.
Enkel oppsett: Med et enkelt grep kan du raskt og problemfritt sette opp teltet. Dette gir deg mer tid til å nyte naturen og mindre tid brukt på rigging.
Komfortabel soveplass: Takteltet gir deg en komfortabel og høy plass til å hvile. Madrassen gir støtte og god søvnkvalitet, slik at du er opplagt for nye eventyr.
Aerodynamisk design: Den aerodynamiske formen på teltet reduserer luftmotstand og forbedrer drivstoffeffektiviteten mens du kjører.
Vanntett og værbestandig: Vårt taktelt er konstruert med værbestandige materialer og tetningslister for å holde deg tørr under regn og beskytte mot vind.
Innebygd ventilasjon: Ventilasjonsvinduer gir frisk luftstrøm, og myggnetting holder uønskede insekter ute, slik at du kan nyte en behagelig natts søvn.
Universell passform: Passer til de fleste bilmodeller med takgrind. Dette gjør det til en allsidig tillegg til ditt fricamping- og ekspedisjonsutstyr.

Med vårt taktelt for bil med hardtop kan du utforske avsidesliggende steder uten å ofre komforten. Skap minner for livet mens du camper i stil og sikkerhet. Gjør deg klar for en enklere, mer praktisk og spennende måte å fricampe på med dette pålitelige takteltet.

 

 

Velg kvalitet, velg eventyr, og velg vårt taktelt med hardtop for å ta dine utendørseventyr til neste nivå.

Detaljer taktelt

  • Mål sammenslått: 210 x 120 x 30 cm.
  • Mål oppslått: 210 x 120 x 95 cm.
  • Madrassmål: 205 x 120 x 5 cm.
  • Høyde innvendig: 95 cm.
  • Material i boks: Svart ABS.
  • Materiale i teltsider: 280 g/m2 grå polyester / bomullsvev (PU 2000 mm).
  • Max belastning: 200 kg.
  • Vekt: 67 kg.
Varenummer7394033107816
EAN7394033107816
FargeSvart
Vekt (kg)67
Tilgjengelighet14 dager
VarehusSentrallager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Taktelt Roof Toptent 2.0

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker