Kraftpakke, 230V - 3000W/ 6000W, MPPT, 4x AGM

Fra kr 33 424,16
Utsolgt På Vårt lager

Solcellepakke som gir deg 230V på hytta. Hovedkomponenter:
- Kombinert inverter/lader/solcelleregulator
- 2stk valgfrie solcellepanel
- 4stk valgfrie AGM Batterier
- Tilbehør

Pakken er ikke tilgjengelig

Velg Solcellepanel

Monteringssett til solcellepanel

Festemateriell (Utsolgt)

Velg Kabel mellom solcellepanel og kombienhet

Kombienhet (Solcelleregulator, batterilader og inverter)

Kabel mellom kombienhet og batteribank

Checked
Checked
Checked

Batterikabel (for seriekobling til 24V)

Batterikabel (paralellkoble de to seriene)

Velg Batteri

Solcelleguide

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett
Detaljer

Gir vanlig 230V strøm på hytte som ikke er tilkoplet strømnettet. Pakken kombineres med 24 volt batteripakke og aggregat.

Pakken har mulighet til å gi 3000 Watt ren sinus strøm kontinuerlig og 6000 Watt for oppstart av maskiner etc. Den er kraftig nok til kaffetrekter, el.verktøy, TV etc. Solcellepanelet gir basis lading, men ved mye bruk må man også påberegne lading fra aggregat.

Valgfrihet
Vi liker valgfrihet og har derfor gjort det mulig å velge blandt flere komponenter i pakken. Alle valgene passer sammen, så man trenger ikke være redd for å velge feil.

Intelligent bruk av aggregatstrøm
Med UPower får du en intelligent enhet som sømløst styrer strømmen fra aggregat til lading og forbruk i hytten. Ombyttingen fra batteristrøm til aggregatstrøm skjer sømløst og helt automatisk uten at du trenger å tenke på det. På samme måte blir fobruket koblet automatisk over til inverter/batteri når du slår av aggregatet. Samtidig som aggregatet går og du bruker aggregatstrøm i hytta, sørger UPower for å lade batteriene.

Automatisk stopp/start av aggregat
Ved å kople til et aggregat med elektrisk start, kan aggregatet startes og stoppes automatisk når batteriene trenger lading. For at den elektriske starten skal være kompitabel, må den virke slik at man starter aggregatet ved å slå på en bryter og stopper det ved å slå av samme bryteren (styres via en enkel releutgang). Det er selvfølgelig ingenting i veien for å bruke et aggregat uten elektrisk start. Man starter da aggregatet manuelt ved behov.

Dårlige solforhold
Dersom pakken skal brukes på et sted med dårlige solforhold om vinteren eller det er fare for at disse blir dekt med snø, skal batteribanken lades opp og kobles fra før anlegget forlates om høsten. 

Dersom produktet skal brukes i en fast innstallasjon med spenning over 48 volt eller 200VA, kan det kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

Mer informasjon
Varenummer4363262
ProdusentEP Solar
Effekt1001-3000W
Volt230V
Tilgjengelighet48 timer
BrukermanualNorsk
VarehusVårt lager
Anmeldelser

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Kraftpakke, 230V - 3000W/ 6000W, MPPT, 4x AGM

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.