Kraftpakke, 230V - 3000W, 48V Litium

Fra kr 31 581,69
Utsolgt På Vårt lager
Ubekreftet 06.09.22

Kraftpakke med 48v litium batteri og to store solcellepanel. Enkel montering med kombienhet som gir full oversikt over lading og forbruk.
MYE FOR PENGENE!

Pakken er ikke tilgjengelig

Klikk for å se produkt

Velg Solcellepanel

Feste til solcellepanelene (Utsolgt)

Velg Kabel mellom solcellepanel og kombi enhet

Klips til feste av solarkabel

Kombi enhet (Utsolgt)

Batterikabel

Checked
Checked
Checked

Velg Batteri

Kjapp levering
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Vanlig 230V strøm for hytte som ikke er tilkoplet strømnettet. Pakken kombineres med aggregat.

Pakken har mulighet til å gi 3000 Watt ren sinus strøm kontinuerlig og 6000 Watt for oppstart av maskiner etc. Den er kraftig nok til kaffetrekter, el.verktøy, TV etc. Solcellepanelet gir basis lading, men ved mye bruk må man også påberegne lading fra aggregat.

Automatisk stopp/start av aggregat
Ved å kople til et aggregat med elektrisk start, kan aggregatet startes og stoppes automatisk når batteriene trenger lading. For at den elektriske starten skal være kompitabel, må den virke slik at man starter aggregatet ved å slå på en bryter og stopper det ved å slå av samme bryteren (styres via en enkel releutgang). Det er selvfølgelig ingenting i veien for å bruke et aggregat uten elektrisk start. Man starter da aggregatet manuelt ved behov.

48V litium batteri
48v litium batteripakker er stablie pakker som ofte foretrekkes i større anlegg. Dersom det er behov for å ta ut 12 volt til f.eks. Wallas eller Safire eller andre 12 volt løsninger man har fra før, så kan dette enkelt gjøres med en 48v til 12v omformer (se relaterte Orion omformere).

Dårlige solforhold
Dersom pakken skal brukes på et sted med dårlige solforhold om vinteren eller det er fare for at disse blir dekt med snø, skal batteribanken lades opp og kobles fra før anlegget forlates om høsten. 

Varenummer15463467
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Kraftpakke, 230V - 3000W, 48V Litium

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker