Solcellepanel 455W Bifacial Perc Half-cut

kr 2 995,00
100+ på vårt lager

Bifacial solcellepanel har glass på både fremsiden og baksiden. Det betyr at direkte eller indirekte solstråler som treffer baksiden av solcellepanelet også er med på å produsere strøm. I tilfeller med bakke eller takmonterte solcellepanel kan dette gi inntil 30% mer effekt.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Bifacial PERC solcellepanel utnytter mer av solen. Både direkte og indirkete sol som treffer baksiden genererer strøm. I motsetning til ordinære solcellepanel som har en tett plastfolie på baksiden, har bifacial solcellepaneler glass både på baksiden og fremsiden.

Foretrukket i bakkemonterte anlegg

I bakkemonterte anlegg kan bifacial solcellepanel gi betydelig mer strøm, særlig om vinteren når solen bli reflektert tilbake til solcellepanelene. Bifacial solcellepanel er også ideele i hytter der solcellepanelet er vinklet ut fra veggen.

Utmerkede PID egenspaper

Med utmerkede PID egenskaper, hindres det at strøm går til spille til jord når solcellepanelet eldes. Med utmerkede anti-PID egenspaker sikres det mer produksjon over lengre tid fra solcellepanelet.

Motstandig mot salt og amoniakk

Solcellepanelet er produsert med materialer som har utmerket motstandsdyktighet mot salt og amoniakk. Dette er særlig viktig i kystnære strøk, som vi har mye av i Norge. Motstandsdyktighet mot amoniakk er særlig viktig ved montering på tak av fjøs eller septik lufting, der luften kan ha høye konsentrasjoner av ammoniak.

HOT 2.0 teknologi

Med HOT 2.0 teknologi reduseres aldringsprosesser i solcellepanelet som er forårsaket av lys og høye temperaturer. Det blir også mindre fløsomt for høye temperaturer, slik at strømproduksjonen blir høyere enn for tilsvarende solcellepanel uten HOT 2.0 når det er varmt.

PERC Solcellepanel

 

Solcellepanelet bruker såkalt PERC teknologi. PERC står for "Passivated Emitter and Rear Cell" og er en solcelleteknologi som har vokst i popularitet de siste årene. Det er flere fordeler med PERC solcelleteknologi:

 • Høyere virkningsgrad: PERC-celler har en høyere virkningsgrad enn tradisjonelle solceller. Dette skyldes at PERC-teknologien gir bedre utnyttelse av sollyset som treffer cellene.
 • Bedre produksjonseffektivitet: PERC-celler er en videreutvikling av tradisjonelle silisiumsolceller og kan produseres på samme produksjonslinje. Dette betyr at det ikke er nødvendig med store investeringer i ny produksjonsinfrastruktur.
 • Lavere produksjonskostnader: PERC-celler har et enklere produksjonsprosess sammenlignet med andre høyeffektive solcelleteknologier, som for eksempel silisiumcarbid. Dette gjør at PERC-celler kan produseres billigere.
 • Bedre ytelse under høye temperaturer: PERC-celler har bedre ytelse under høye temperaturer sammenlignet med tradisjonelle solceller. Dette betyr at de kan utnyttes bedre i områder med høye temperaturer.
 • Bedre motstandsdyktighet mot solcelledegradering: PERC-celler er mindre utsatt for solcelledegradering sammenlignet med tradisjonelle solceller. Dette betyr at de vil ha en lengre levetid og gi bedre avkastning over tid.
 • Selv om PERC solcellepanel har flere fordeler er det viktig å merke seg at et 450W panel med PERC teknologi ikke produserer noe mer enn ett tilsvarende 450W panel UTEN PERC teknologi.

Tilkopling

Solcellepanelet leveres med solarkabel og MC4 plugger. Pluggene kan kuttes av og koples via koplingsboks eller man kan bruke kabel med MC4 plugger. 
OBS! Dersom man ikke vil bruke ekstra koplingsboks, må man huske å kjøpe ekstra MC4 plugger eller kabel med dette.

Det følger ikke med festemateriell, dette kan kjøpes separat.

Solpanel 455W bifacial, detaljer

 • Nominell effekt: 455 Watt
 • Effekttoleranse: 0 til +5W
 • Maks ladestrøm: ca 10,94 A (ca 37,9A ladestrøm til batteri med MPPT regulator ved 12Volt)
 • Kortslutningsstrøm: ca 11,39 A
 • Spenning ved åpen krets: ca 50 Volt**
 • Spenning ved maks effekt: ca 41,6 Volt**
 • Benytter PERC teknologi
 • Lengde: ca 210 cm
 • Bredde: ca 104 cm
 • Tykkelse: ca 3,5 cm
 • Antall celler: 144 stk 83x166mm celler
 • Vekt: ca 24 kg
 • Datablad****

* Det vil være en naturlig fargevariasjon i cellene. Alt etter hvilket parti med solcellepanel vi har inne, kan det være variasjon om panelene har "sølvstripe" midt på panelet eller ikke.
 ** Ved lavere temperaturer enn 25°C øker spenningen. Det må legges inn en sikkerhetsmargin på MINST 15% ved kalkulering av spenning og valg av laderegulator.
*** Ladestrøm er angitt med forenklinger, slik at reel ladestrøm kan avvike. Når ladespenning er høyere går ladestrøm i ampere ned, lading i watt er den samme. Tap i MPPT-regulator, solforhold, temperatur og lademottakelighet er ikke tatt med.
**** Mindre avvik i datablad kan forekomme

Varenummer4456411
ProdusentSunenergy
FargeGjennomsiktig
Vekt (kg)24
Lengde (cm)210
Bredde (cm)104
Strømeffekt (W)455
Effektområde201-1000W
Spenning åpen krets (V)50
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Solcellepanel 455W Bifacial Perc Half-cut

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker

Solcellepanel 450Watt, ALL BLACK, mono
Bestselger

Solcellepanel 450Watt, ALL BLACK, mono

kr 2 995,00
Solcellepanel 360Watt, ALL BLACK, mono
Bestselger

Solcellepanel 360Watt, ALL BLACK, mono

kr 2 690,00
Solcellepanel 190Watt, ALL BLACK, mono

Solcellepanel 190Watt, ALL BLACK, mono

kr 1 995,00
Solcellepanel 320Watt, ALL BLACK, mono
Bestselger

Solcellepanel 320Watt, ALL BLACK, mono

kr 2 795,00
Solcelleanlegg Bakke - Regular

Solcelleanlegg Bakke - Regular

Fra kr 114 001,00
Solcelleanlegg Bakke - Gigant

Solcelleanlegg Bakke - Gigant

Fra kr 213 409,00
Solcelleanlegg Bakke - Gigant II

Solcelleanlegg Bakke - Gigant II

Fra kr 426 818,00
Solcellepakke, Grunnpakke, 450W/455W

Solcellepakke, Grunnpakke, 450W/455W

Fra kr 6 631,81
Solcellepakke, Grunnpakke, 900W/910W

Solcellepakke, Grunnpakke, 900W/910W

Fra kr 25 781,58
Solcellepakke, Standard, 450/455W

Solcellepakke, Standard, 450/455W

Fra kr 20 323,47