Solcelleanlegg Flatt - 10,8kW - Sør

Fra kr 92 936,60
Kan restbestilles
Forventet inn 21.12.22

10,8kW, Sør

Solcelleanlegg beregnet for flate tak på hus, hytte, fritidssted og næringsbygg. Godt egnet på industri- og næringsbygg med langside mot sør, slik at panelene kan vinkles i sør retning. Pakken er beregnet for installasjon på næringsbygg med flatt tak. Pakken kan tilpasses både 230V IT og 400v TN nett.

Tilpass pakken

Klikk for å se produkt

Solcellepanel

Solcellepanel 450Watt, ALL BLACK, mono

Velg Grid inverter

Velg Solarkabel til inverter

Solarkabel mellom solcellepanelene

27 x Strømkabel 1x 6mm2, Solarkabel MC4 skjøtekabel, 2m   + kr 151,05 Se produkt

Monteringssystem

Checked
Checked
Checked
Checked
Checked
Checked
Checked
Checked

Valgfritt tilleggsutstyr

Checked
Checked
Checked
Checked
Checked
Checked
Checked
Checked
Checked

Ved valg og kjøp av produkter med status "Utsolgt" eller "Restbestilles" vil disse bli ettersendt.

 

kr 155 797,05
/ pakke
Sammendrag:
  Kjapp levering
  Sendes fra Norge
  Sikker betaling
  14 dagers angrerett

  Solcelleanlegg beregnet for flate tak på hus, hytte, fritidssted og næringsbygg. Godt egnet på industri- og næringsbygg med langside mot sør, slik at panelene kan vinkles i sør retning. Pakken er beregnet for installasjon på næringsbygg med flatt tak. Pakken kan tilpasses både 230V IT og 400v TN nett. Systemet er ballastbasert, så man slipper å ta hull i taket.

  For 230V IT eller 400V TN

  Solcellepakken er tilpasset de to mest vanlige nettstandardene i Norge. Velg den inverteren som passer det aktuelle nettet.

  Opplegg som på bildet

  Til pakken er det beregnet montering av solcellene med EasyRail som på illustrasjonsbildet. Dvs. 3 rader med 8 solcellepaneler i hver rad. I dette oppsettet tar installasjonen 5 x 17 meter

  Stor vind og snølast

  EasyRail er i dette oppsettet beregnet for snølast inntil 5kN og vindlast inntil 31m/s. Med understøtte på endene, samt to støtter på panelenes langsider, gir systemet blant markedets beste understøtting.

  Ballast eller skruer

  Om man ikke ønsker å ta hull i taket, sikres EasyRail ved å legge ballast på bunnskinnene. Dersom man har mulighet til å skru bunnskinnen fast i taket, kan dette også gjøres. Merk at takskruer eller ballast ikke medfølger.

  Medfølger ikke

  Det er viktig å merke seg at ballaster/betongklosser IKKE følger med. Langs hver bunnskinne anbefales det 8 ballaster på minst 10,5Kg for at ønsket vindlast skal oppnås. For tak med skjør duk anbefales det også å legge gummimatter eller annen beskyttelse under ballastene, samt på hver ende av bunnskinnene.

   

  Varenummer456547
  VarehusVårt lager

  Kundeanmeldelser

  Du anmelder: Solcelleanlegg Flatt - 10,8kW - Sør

  Din rangering
  Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

  Kanskje du også liker