Solcelleanlegg Flatt - 18kW

Fra kr 141 670,65
5+ på vårt lager

18kW

Solcelleanlegg beregnet for flate tak på hus, hytte, fritidssted og næringsbygg. Godt egnet på industri- og næringsbygg med langside mot sør, slik at panelene kan vinkles i sør retning. Pakken er beregnet for installasjon på næringsbygg med flatt tak. Pakken kan tilpasses både 230V IT og 400v TN nett.

Tilpass pakken

Klikk for å se produkt

Solcellepanel

Solcellepanel 450Watt, ALL BLACK, mono

Velg Grid inverter

Velg Solarkabel til inverter

Solarkabel mellom solcellepanelene

36 x Strømkabel 1x 6mm2, Solarkabel MC4 skjøtekabel, 2m   + kr 151,05 Se produkt

Monteringssystem

Checked
Checked
Checked
Checked
Checked
Checked
Checked

Valgfritt tilleggsutstyr

Checked
Checked
Checked
Checked
Checked
Checked
Checked
Checked
Checked
kr 220 724,19
/ pakke
Sammendrag:
  Normalt sendt etter: 48 timer
  Sendes fra Norge
  Sikker betaling
  14 dagers angrerett

  Solcelleanlegg Flatt - 18kW er beregnet for flate tak på hus, hytte, fritidssted og næringsbygg. Godt egnet på industri- og næringsbygg med langside mot sør, slik at panelene kan vinkles i sør retning. Pakken er beregnet for installasjon på næringsbygg med flatt tak. Pakken kan tilpasses både 230V IT og 400v TN nett.

  For 230V IT eller 400V TN

  Solcellepakken er tilpasset de to mest vnalige nettstandardene i Norge. Velg den inverteren som passer det aktuelle nettet.

  Opplegg som på bildet

  Til pakken er det beregnet montering av solcellene med EasyRail som på illustrasjonsbildet. Dvs. 2 rader med 20 solcellepaneler i hver rad. I dette oppsettet tar innstallasjonen 5 x 21 meter

  Stor vind og snølast

  EasyRail er i dette oppsettet beregnet for snølast inntil 5kN og vindlast inntil 31m/s. Med understøtte på endene, samt to støtter på panelenes langsider, gir systemet blandt markedets beste understøtting.

  Ballast eller skruer

  Om man ikke ønsker å ta hull i taket, sikres EasyRail ved å legge ballast på bunnskinnene. Dersom man har mulighet til å skru bunnskinnen fast i taket, kan dette også gjøres. Merk at takskruer eller ballast ikke medfølger.

  Medfølger ikke

  Det er viktig å merke seg at ballaster/betongklosser IKKE følger med. Langs hver bunnskinne anbefales det 8 ballaster på minst 10,5Kg for at ønsket vindlast skal oppnås. For tak med skjør duk anbefales det også å legge gummimatter eller annen beskyttelse under ballastene, samt på hver ende av bunnskinnene.

   

  Varenummer456545734
  Tilgjengelighet48 timer
  VarehusVårt lager

  Kundeanmeldelser

  Du anmelder: Solcelleanlegg Flatt - 18kW

  Din rangering
  Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

  Kanskje du også liker