Helios MS4840N, MPPT laderegulator 40A med Bluetooth

kr 2 495,00
50+ på vårt lager

Effektiv MPPT solcelleregulator med Bluetooth og eksklusivt design. Kan brukes på nesten alle batterityper med spenning på 12/24/36/48 volt. Inntil 600W solcelle på 12V system.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

rEn ny, effektiv og superraskt MPPT solcelleregulator med aluminiumshus og temperert glassfront med berøringsskjerm. Ikke bare ser denne solcelleregulatoren bra ut, men den har også mye under panseret som gjør den til et ypperlig valg i mange solcelleanlegg, både hytte, bobil og båt.

For hytte med solcelleanlegg

Med mulighet for å lade nesten alt av batteripakker og solcellepanel inn til 600watt på 12volt og 2400watt i 48volt system, er dette virkelig en solcelleregulator som kan gi deg masse strøm på hytta. Innebygget Bluetooth gjør det enkelt å overvåke ladingen.

Eksklusivt design

Solcelleregulatoren er rålekker. Ikke bare gir det god kjøling med aluminiumshus, men det gir også en meget god kvalitetsfølelese. I front ligger herdet glass med berøringsskjerm. Skruterminalene er elegant skjult under et magnetisk lokk.

Utmerket kjøling

Aluminiumshus pluss innside fylt i silisium og polyuretan for best mulig kjøle- og vanntetthet, sikrer bedre ladeytelse i miljøer med høy temperatur og høy luftfuktighet.

Innebygget Bluetooth i laderegulatoren

Med innebygget blåtann-modul kan du får full oversikt over og justere på en rekke innstillinger på solcelleregulatoren. Alle innstillingene gjør det mulig å bruke denne solcelleregulatoren på nesten alle typer batteri som er tilgjengelig på markedet. App finnes både til Andriod og iPhone.

Datalogger

Med 300 dagers logg får du oversikt over hvordan anlegget har fungert bakover i tid. Her får du oversikt over høyeste og laveste batterispenning, samlet lading og maks lading.

150V innspenning

Solcelleregulatoren er dimensjonert for innspenning på inntil 150 volt fra solcellepanelene. Dette gjør at de fleste solcellepaneler kan benyttes med inntil flere i serie.

Superrask MPPT algoritme

Med varierende værforhold kan MPPT punktet endre seg raskt. Da er det viktig at solcelleregulatoren raskt og effektivt finner riktig MPPT-punkt, slik at solcellepanelet kan gi mest mulig lading under skiftende forhold.

Ekstern Bluetooth mulig

Skal solcelleregulatoren plasseres i skap der forholdene for bluetooth er dårlige, kan ekstern bluetooth dongle kobles til, for optimale forhold og kommunikasjon mellom solcelleregulatoren og din smarttelefon.

Ekstern skjerm

Dersom solcelleregulatoren er plassert på et sted det er vanskelig å komme til og lese av skjermen og status, kan ekstern skjerm kobles til.

Solcelleregulator 40A, detaljer

 • Systemspenning batteri: 12/24/36/48V
 • Maks solcelle: 12V 600W, 24V 1200W, 36W 1800W, 48W 2400W
 • Maks innspenning fra solcelle: 150 volt
 • Maks lading til batteri: 40A
 • Ingen forbrukskurs
 • Kapslingsgrad: IP34
 • Temperaturkompensert lading
 • Leveres med ekstern temperatursensor
 • Egnet for de fleste batterityper. Med forhåndsprogrammert ladeprogram for åpne, lukkede, GEL/AGM og Litium batterier.
 • Vekt: ca 2,1Kg
 • Dimmensjon: 218x150x65mm
 • Last ned datablad her
 • Norsk brukermanual
VarenummerMS4840N
FargeSvart
ProdusentHelios
Volt12V, 20V, 24V, 36V, 48V
Tilgjengelighet48 timer
BrukermanualNorsk
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Helios MS4840N, MPPT laderegulator 40A med Bluetooth

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.