Victron Cyrix-i 12/24V-400A, batteriskiller

kr 3 330,25
På Sentrallager
Stor microprosessorstyrt batteriskiller. Brukes f.eks. til å skille startbatteri og forbruksbatteri. Batteriskilleren vil da sørge for at begge bankene får lading, men kopler fra når lading ikke pågår.
Normalt sendt etter: 1-4 uker
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Stor microprosessorstyrt batteriskiller. Brukes f.eks. til å skille startbatteri og forbruksbatteri. Batteriskilleren vil da sørge for at begge bankene får lading, men kopler fra når lading ikke pågår, slik at startbatteriet ikke tømmes.

Lavt spenningstap
I motsetning til tradisjonelle diodeskillere, er spenningstapet gjennom batteriskilleren svært lavt, nesten ikke målbart. Det er dermed ikke noe behov for å justere ladespenningen på f.eks. dynamo for å få ideell ladespenning.

Prioritert parallell lading
Batteriskilleren vil gi prioritert lading til den batteribanken som blir ladet. Når denne batteribanken har oppnådd gitt spenning, vil den kople sammen neste batteribank for lading. Batteriskilleren virker begge veier. Dvs. at dersom man har et startbatteri og et forbruksbatteri vil den fungere på følgende måte: Dersom forbruksbatteriet blir ladet via en batterilader, vil dette først bli ladet før startbatteriet blir ladet. Dersom startbatteriet blir ladet av en dynamo, vil startbatteriet først bli ladet opp til gitt spenning, før batteriskilleren skaper en forbindelse mellom batteriene og dermed også lader opp forbruksbatteriet.

Tvunget parallellkopling (start assist)
Cyrix-i kan kobles mot en vanlig bryter som muliggjør tvungen sammenkopling av batteribankene. Ved å benytte denne funksjonen vil batteribankene koples sammen i 30sek. Aktuelt dersom man trenger strøm fra forbruksbatteriene til startbatteriet for å starte motoren.

Mer enn 2 batteribanker
Bruk av flere Cyrix-i batteriskillere kan være aktuelt om man har flere batteribanker. F.eks om man har et startbatteri, baugpropell batteri og forbruksbatterier. Man kan da sette opp et system med prioritert laderekkefølge mellom batteribankene.

  • Kontinuerlig strømstyrke: 400A
  • Startstrøm: 2000A (1 sek)
  • Spenning: 12/24Volt (auto)
  • Spenningsområde: 8 - 36 Volt
  • Frakopling overspenning: 16 / 32 Volt
  • Forbruk (åpen): mindre enn 4mA
  • Start assistanse: Ja
  • Vekt: ca 0,9Kg
  • Dimensjon: 78x102x110mm
VarenummerCYR010400000
EAN8719076022251
ProdusentVictron Energy
FargeSvart
Spenning (V)24V
Tilgjengelighet1-4 uker
VarehusSentrallager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Victron Cyrix-i 12/24V-400A, batteriskiller

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker