Victron Argo Diode 80-2AC, batteriskiller, 80A

kr 711,50
1-5 på vårt lager

Argo Diode  80-2AC er en skillediode med to batteritilkoblinger og regulert returspenning. Prisgunstig batteriskiller for å isolere 2 batterier / banker.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Argo Diode  80-2AC er en skillediode med to batteritilkoblinger. Prisgunstig batteriskiller for å isolere 2 batterier / banker. Brukes f.eks. til å skille startbatteri og forbruksbatteri. Batteriskilleren vil sørge for at begge bankene får lading samtidig, og vil forhindre strømgjennomgang mellom batteriene, slik at f.eks. startbatteriet ikke tømmes.

Spenningstap
Diodeskillere har normalt spenningsfall, og selv om enheten fra Victron benytter seg av høyeffektive Schotty dioder, må man påregne litt spenningsfall. Ved lave strømgjennomganger vil spenningstapet være ca 0,3V mens den ved høyere strømmer vil ligge på rundt 0,45V. Det kan dermed være noe behov for å justere ladespenningen på f.eks. dynamo for å få ideell ladespenning. Enheten leveres med en kompensasjonsdiode som kan benyttes for å øke ladespenning fra dynamo, slik at ladestrømmen blir omtrent det samme som dersom batteriskilleren ikke var i bruk.

Parallell lading
Batteriskilleren vil prioritere begge batteri/banker likt, og vil forhindre at strømmer kan gå mellom batteribankene, samt at det ikke kan trekkes strøm ut gjennom "Input" tilkoblingen.

Energize utgang (AC)
Alle skillere i Argo-serien som slutter med "AC", har en egen utgang for å forsyne lader eller dynamo med en strømregulert returspenning. Dette gjør det mulig å benytte ladere og dynamo som må ha strøm fra batteribanken for å fungere, når alle batterier er koblet på den "andre siden" av batteriskilleren.

  • Kontinuerlig strømstyrke: 80A
  • Spenningsfall (min): 0,3V
  • Spenningsfall (maks): 0,45V
  • Ant. batteritilkoblinger: 2
  • Tilkobling: M6 bolter
  • Vekt: ca 0,6Kg
  • Dimensjon: 60x120x90mm
VarenummerARG080201000
EAN8719076018971
ProdusentVictron Energy
FargeBlå
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Victron Argo Diode 80-2AC, batteriskiller, 80A

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker