Victron Cerbo-S GX

kr 3 134,00
10+ på vårt lager

Victron Cerbo-S GX er lillebroren til Cerbo GX. Den mangler fysiske tank og temperatur innganger, men har ellers samme funksjonalitet. Cerbo-S GX er litt rimeligere enn Cerbo GX.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Cerbo-S GX er det helt nye kommunikasjonssenteret fra Victron og lar deg ha perfekt kontroll over systemet ditt uansett hvor du er. Bare koble deg til gjennom Victron fjernkontroll (VRM) portalen, eller få tilgang direkte ved å bruke den separate GX Touch, en MFD eller VictronConnect-appen takket være den ekstra Bluetooth-muligheten. Dette siste tilskuddet til GX-serien kombinerer det beste av tilkoblingsmuligheter, og omdefinerer smarte strømløsninger på alle måter. 

Perfekt overvåking og kontroll

Overvåk batteriets ladetilstand, strømforbruk, høst kraft fra PV, generator og strømnett. Du kan enkelt kontrollere grensen for inngående strøm, (auto) start/stopp generator(er) eller endre hvilken som helst innstilling for å optimalisere systemet. Følg opp varsler, utfør diagnosekontroller og løs utfordringer med fjernstyring. Cerbo-S GX gjør strømutfordringen til en god opplevelse.

Overvåk batteriene direkte

Med kompatible Heat Pro Connect batterier, kobles batteriet direkte til Victron Cerbo for overvåking rett i Cerboen. Cerboen leser av flere data ret fra batteriets BMS og presenterer det direkte på skjerm, vrm portalen eller Victron app.

 

 

Maksimer systemytelsen

Cerbo-S GX maksimerer ytelsen til systemenes komponenter i sanntid og holder dem i perfekt stil. Med sin Dual Core-prosessor og tillegg til en ekstra CAN-bus-port kan du nå støtte enda større systemer; nøye overvåke styrte (litium) batterier, mens den andre porten kan støtte opptil 25 samtidig VE.Can-tilkoblede solcelleregulatorer. Den nye NMEA 2000-out-support har GX enkelt integrert i alle båternettverk. 3 VE.Direct-porter, 3 USB-porter, 4 digitale innganger og 2 reléer lar deg ta kontrollen til et nytt nivå. Å maksimere systemytelsen var aldri så enkelt.

Cerbo-S GX har mange tilkoblinger

Utvid visningen

Den nye (valgfrie) GX Touch-skjermen lar deg få en fullstendig oversikt over systemet ditt og lar deg justere innstillingene på et øyeblikk. Det tynne 5 eller 7 tommers, vanntette designet, det lett monterbare oppsettet og den enkle installasjonen gir mye fleksibilitet når du lager et klart og rent instrumentpanel.

Enkel montering og konfigurasjon

Victron Cerbo-S GX er nå optimalisert for mer enn å oppfylle standardene til installatører. Enheten er enkel å montere på en DIN-skinne (med DIN35 adapter small, ikke inkludert) og dens separate berøringsskjerm kan nå boltes på toppen av et dashboard, og eliminerer behovet for å lage perfekte utskjæringer (som med Color Control GX) og kobles til kun via en kabel, og du slipper bryet med å ha med masse ledninger til et dashboard. Den nye Bluetooth-funksjonen muliggjør en rask tilkobling og konfigurering via VictronConnect-appen.

Klargjort for aggregatstyring

Bruk Victron Cerob-S til å automatisk stoppe og starte ett aggregat når det er behov for det. Aggregatet kobles opp til releutgangen og inn på relestyringen på aggregatet. 
OBS! Det behøves et aggregat med relestyring for denne funksjonen, slik som f.eks. de nedenfor under relaterte produkter

Victron Cerbo-S GX detaljer

 

VarenummerBPP900450120
EAN8719076058847
ProdusentVictron Energy
FargeBlå
Tilgjengelighet1-4 uker
VarehusSentrallager

Kanskje du også liker

Victron GlobalLink 520

Victron GlobalLink 520

kr 3 152,00
Victron Venus GX

Victron Venus GX

kr 4 178,00
Victron Cerbo GX har svært mange tilkoblinger

Victron Cerbo GX - MK2

kr 3 653,55
Victron Ekrano GX

Victron Ekrano GX

kr 8 092,75
Victron Color Control GX

Victron Color Control GX

kr 5 699,00
Kraftpakke 230V - 5000W, Victron

Kraftpakke 230V - 5000W, Victron

Fra kr 79 576,10
Victron Plug for Power Inlet 32A

Victron Plug for Power Inlet 32A

kr 1 460,00