Victron SmartSolar MPPT 75/15, laderegulator 15A

kr 788,18
20+ på vårt lager

Ultrarask MPPT laderegulator fra Victron Energy. Regulatoren har innebygd bluetooth og mulighet for tilkobling til Victron Color Control GX, Cerbo GX, Cerbo-S GX eller GlobalLink520.
Victron art.nr.: SCC075015060R

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Victron Smartsolar MPPT 75/15 laderegulator 15A er en kraftig og pålitelig solcelleladeregulator som gir optimal ytelse og effektiv lading av batterier fra solcellepaneler.

Med en maksimal ladestrøm på 15A og en maksimal solcellepanelspenning på 75V, kan denne laderegulatoren håndtere store solcellepaneler og gir deg mer kraft til å lade batteriene raskt og effektivt.

Alle SmartSolar Maksimum Power Point Tracking (MPPT) laderegulatorene benytter seg av en ultra rask oppdatering, som gjør de meget effektive ved skiftende værforhold.

Solcelleregulatoren er utstyrt med en fleksibel ladealgoritme og har en intelligent styring av ladesyklusen for å maksimere batterilevetiden.

Victron Color Control GX (CCGX)

Alle Victron SmartSolar MPPT solcelleregulatorer kompatible med Color Control GX som gir en oversiktlig grafisk fremstilling av ditt Victron system. Victron Color Control GX gir kontrollmulighet gjennom et intuitivt grafisk menysystem, og presenterer ladedata på en fin og oversiktlig måte. Alt som trengs for å koble CCGX til laderegulatoren er en 4-pins VE.Direct kabel. Denne kabelen finnes som tilhørende produkt nederst på siden.

Kople opp til smarttelefon - innebygget Bluetooth

Denne laderegulatoren er også utstyrt med Bluetooth-tilkobling, noe som gjør det enkelt å overvåke og justere ladeinnstillingene fra en smarttelefon eller nettbrett ved hjelp av Victrons gratis app. Det gir også muligheten til å enkelt oppdatere firmware og tilpasse ladeparametrene til dine spesifikke behov.

Victron Smartsolar 75/15 overvåkes via appSmartSolar lagrer historiske data

*APP interface og kompatible modeller kan endres uten forvarsel.

Hva er en MPPT solcelleregulator?

Når man kopler et solpanel til en batteribank via en normal solcelleregulator må solcellepanelene produsere strøm med en spenning som er tilpasset batteriene. I et 12V system vil det si 10,5V - 14,5V alt etter ladetilstanden til batteriene. Et solcellepanel på 120W har typisk en strømproduksjon på inntil 7A, ved 10,5V batterispenning blir dette 73,5Watt lading (10,5V x 7A = 73,5W). Den mest effektive spenningen for et solcellepanel er imidlertid typisk rundt 17,15V, hvor det kan gi en lading på 120W (17,15V x 7A = 120W).

Det en MPPT laderegulator gjør er med jevne mellomrom å måle den optimale ladespenningen fra solcellepanelene og la solcellepanelene levere strøm i denne spenningen. MPPT laderegulatoren transformerer så ned denne strømmen til en spenning som er ideell å lade batteriene med. Dermed kan spenningen som kommer inn fra solcellepanelene til solcelleregulatoren ligge på 17,15V og spenningen som går ut fra laderegulatoren til batteriene ligge på f.eks. 14,1V.

En solid solcelleregulator

Victron Smartsolar MPPT 75/15 er også beskyttet mot overbelastning, kortslutning og overoppheting, og har en slitesterk og bestandig konstruksjon som tåler tøffe forhold.

Med alle disse funksjonene og egenskapene, er Victron Smartsolar MPPT 75/15 laderegulator 15A en pålitelig og effektiv løsning for solcellelading av batterier, og vil sørge for at du alltid har tilstrekkelig strøm til dine elektriske enheter når du er ute på tur eller på hytta.

Tekniske detaljer SmartSolar 75/15

  • Victron art.nr.: SCC075015060R
  • Ved lavere temperaturer enn 25°C øker spenningen fra solcellepanelene. Det må legges inn en sikkerhetsmargin på MINST 15% ved kalkulering av spenning og valg av laderegulator.
  • Farge: Blå
  • Datablad
  • Engelsk brukermanual

Victron smartsolar tekniske data 75/15

 

 

 

Dersom produktet skal brukes i en fast innstallasjon med spenning over 48 volt eller 200VA, kan det kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

VarenummerSCC075015060R
EAN8719076040804
ProdusentVictron Energy
FargeBlå
Spenning (V)12V, 24V
KommunikasjonBluetooth
Tilgjengelighet48 timer
BrukermanualSvensk, Engelsk
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Victron SmartSolar MPPT 75/15, laderegulator 15A

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker