Solcelle bobilpakke, 220W, Victron SMART

Fra kr 3 808,13
5+ på vårt lager

Solcellepanel og monteringsmateriell tilpasset bobiler. Med MPPT regulator for effektiv lading av forbruksbatteriet. Med Victron MPPT SMART solcelleregulator.
Med kabel og monteringsmateriell!

Tilpass pakken

Klikk for å se produkt

Velg Solcellepanel

Festemateriell

Limsett

Checked
Checked
Checked
Checked
Checked
Checked

Velg Kabel mellom solcellepanel og laderegulator

Velg Laderegulator

Velg Kabel mellom laderegulator og batteri

Flatstiftsikringer

Solcelleguide

.Solcelleguide

Velg Forbruksbatteri

kr 10 128,30
/ pakke
Sammendrag:
  Normalt sendt etter: 48 timer
  Sendes fra Norge
  Sikker betaling
  14 dagers angrerett

  Victron Connect appSolcellepakke med 220W solcellepanel som lar deg supplere ladingen i din båt, bobil eller campingvogn.

  Victron SmartSolar

  Med Victron SmartSolar kan du overvåke laderegulatoren via Victron Connect appen. Med denne kan du også gjøre innstillinger og tilpasse ladingen til dine batterier.

  Enkel montering

  Pakken er svært enkel å montere. Det følger med gode instruksjoner. I grove trekk er det bare å feste solcellepanelet på taket og trekke kabel ned til regulator og videre til batteri. Ønsker du mer detaljer, finner du en detaljert beskrivelse for montering her.

  Alle typer bateri

  Solcelleregulatoren er i praksis kompatible med alle typer batterier. via en Smart telefon og Victron appen kan du velge mellom mange forhåndsprogrammerte batterityper, eller gjøre dine egne innstillinger. Ønsker du å også bytte til lithium batterier, så finner du beskrivelse for fremgangsmåten her. Det er enklere enn de fleste tror.

  Har du ikke allerede bytet til litium batteri, så er det veldig fint å gjøre det samtidig som du innstallerer solcellepanel. Med litium batteri får du mer tilgjengelig kapasitet, raskere topplading og mye lavere vekt.

  Solcellepanel med hvit folie

  Solcellepanelet er av typen med hvit folie. Det gir bedre kjøling og dermed bedre lading enn all black solcellepaneler. all black solcellepaneler velges ofte der estetikken er vikitg, men på et bobiltak er det få som legger merke til fargen på ramme og folie. Faktisk foretrekker mange hvite spoilere og alu ramme som går mer i ett med resten av taket.

  Varenummer135262690
  Effektområde51-200W
  Tilgjengelighet48 timer
  BrukermanualNorsk
  VarehusVårt lager

  Kundeanmeldelser

  Du anmelder: Solcelle bobilpakke, 220W, Victron SMART

  Din rangering
  Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

  Kanskje du også liker