Helios MS4820N, MPPT laderegulator 20A med Bluetooth

kr 1 595,00
20+ på vårt lager

Eksklusiv, moderne og effektiv MPPT solcelleregulator med berøringsskjerm og innebygget Bluetooth. Kan brukes på nesten alle batterityper med spenning på 12/24/36/48 volt. Inntil 300W solcelle på 12V system.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Helios MS4820N er en ny, effektiv og superrask MPPT solcelleregulator med aluminiumshus og temperert glassfront med berøringsskjerm. Ikke bare ser denne solcelleregulatoren bra ut, men den har også mye under panseret som gjør den til et ypperlig valg i mange solcelleanlegg, både hytte, bobil og båt.

I bobilen

Med Bluetooth tilkobling, super rask MPPT algoritme og kompakt design med god kjøling, er denne solcelleregulatoren super å bruke i bobiler. Solcelleregulatoren plasseres ute av syne og overvåkes og stilles inn via smarttelefonen eller eksternt display. Den superraske MPPT algoritmen sørger for optimal lading selv om bobilen flytter på seg og gir best mulig lading til batteriet.

Eksklusivt design

Solcelleregulatoren er rålekker. Ikke bare gir det god kjøling med aluminiumshus, men det gir også en meget god kvalitetsfølelese. I front ligger herdet glass med berøringsskjerm. Skruterminalene er elegant skjult under et magnetisk lokk.

Bluetooth

Med innebygget blåtann-modul kan du får full oversikt over og justere på en rekke innstillinger på solcelleregulatoren. Alle innstillingene gjør det mulig å bruke denne solcelleregulatoren på nesten alle typer batteri som er tilgjengelig på markedet. App finnes både til Andriod og iPhone.

Datalogger

Med 300 dagers logg får du oversikt over hvordan anlegget har fungert bakover i tid. Her får du oversikt over høyeste og laveste batterispenning, samlet lading og maks lading.

150V innspenning

Solcelleregulatoren er dimensjonert for innspenning på inntil 150 volt fra solcellepanelene. Dette gjør at de fleste solcellepaneler kan benyttes med inntil flere i serie.

Superrask MPPT algoritme

Med varierende værforhold kan MPPT punktet endre seg raskt. Da er det viktig at solcelleregulatoren raskt og effektivt finner riktig MPPT-punkt, slik at solcellepanelet kan gi mest mulig lading under skiftende forhold.

Ekstern Bluetooth mulig

Skal solcelleregulatoren plasseres i skap der forholdene for bluetooth er dårlige, kan ekstern bluetooth dongle kobles til, for optimale forhold og kommunikasjon mellom solcelleregulatoren og din smarttelefon.

Ekstern skjerm

Dersom solcelleregulatoren er plassert på et sted det er vanskelig å komme til og lese av skjermen og status, kan ekstern skjerm kobles til.

 

Tekniske spesifikasjoner

 • Systemspenning batteri: 12/24/36/48V
 • Maks solcelle: 12V 300W, 24V 600W, 36W 900W, 48W 1200W
 • Maks innspenning fra solcelle: 150 volt
 • Maks lading til batteri: 20W
 • Ingen forbrukskurs
 • Kapslingsgrad: IP34
 • Temperaturkompensert lading
 • Leveres med ekstern temperatursensor
 • Egnet for de fleste batterityper. Med forhåndsprogrammert ladeprogram for åpne, lukkede, GEL/AGM og Litium batterier.
 • Vekt: ca 1Kg
 • Dimensjon: 190x120x59mm
 • Last ned datablad her
 • Norsk brukermanual
VarenummerMS4820N
ProdusentHelios
FargeSvart
Spenning (V)12V, 20V, 24V, 36V, 48V
KommunikasjonBluetooth
Tilgjengelighet48 timer
BrukermanualNorsk
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Helios MS4820N, MPPT laderegulator 20A med Bluetooth

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker