Victron GlobalLink 520

kr 2 620,00
20+ På Vårt lager
Overvåk dine Victron produkter med VE Direct tilkobling over nett. Inkluderer 5års abb.
Victron art.nr.: ASS030543020
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Overvåk dine Victron produkter med VE Direct tilkobling over nett. Inkluderer 5års abb. gjør det mulig å overvåke mellom annet Victron SmartShunt, BMV batterimonitorer, MPPT solcelleregulatorer, ladere og invertere som har VE Direct tilkobling via Victron sin VRM portal. Det man trenger i tilleg er en VE direct kabel som kobles mellom GlobalLink og enheten. Venus, ColorControl eller annen GX enhet er ikke nødvendig.

Vi tror at det å ha innsikt i installasjonen din er en nøkkelfaktor for å vedlikeholde og betjene dine energiløsninger. Off-grid bør ikke bety off-line, så vi har opprettet GlobalLink 520. Denne enheten vil gi 4G LTE-M-tilkobling til alle VE.Direct-aktiverte enheter uten månedlige avgifter eller abonnementer de første fem årene**. Forsikre deg om at landet ditt allerede har dekning på https://1nce.com/en/coverage/.

Global tilkobling med 4G LTE-M
LTE-M er forkortelsen for LTE Cat-M1 eller Long Term Evolution (4G), kategori M1. Denne mobilteknologien er designet for å koble Internet of Things-enheter til eksisterende 4G-sendere, mens de bruker lite energi. LTE-M støtter overleveringer og roaming, så det er mulig å bruke denne enheten i et kjøretøy i bevegelse som en bobil. Sjekk https://1nce.com/en/coverage/ for å se om LTE-M er offisielt bekreftet å være tilgjengelig i ditt område. Dekningen øker hver uke når lokale leverandører lanserer støtte. Kjøpet ditt inkluderer 5 års tilkobling, så det er ikke nødvendig å bekymre seg for å kjøpe en egen databruk og SIM-kort.

Enkel systemovervåking og kontroll
GlobalLink 520 kommer med to VE.Direct-porter som lar deg koble opptil to VE.Direct-enheter, for eksempel en BMV-batterimonitor og / eller en MPPT Solar Charge Controller direkte til VRM. Med to digitale innganger som også fungerer som pulsteller og et fjernstyrbart relé, er det en perfekt løsning for å overvåke og kontrollere installasjonen din.

Innebygd antenne
GlobalLink 520 kommer med en innebygd antenne som er designet for å fungere over hele kloden. Men hvis du trenger bedre mottak eller for eksempel vil installere modulen i en varebil, er det også mulig å montere en ekstern antenne.

bildeVictron Remote Management
Victron Remote Management (VRM) -portalen gir deg tilgang til installasjonen din, hvor som helst og når som helst. I VRM kan du sjekke statusen til dine tilkoblede produkter, se detaljerte historikkgrafer over energien din, generere detaljerte analytiske rapporter og til og med konfigurere automatiske alarmer i tilfelle noe går galt.

 • Victron art.nr.: ASS030543020

  **Etter de 5 første årene kan man forlenge abb. hos Victron eller bruke eget SIM-kort (nano SIM). Forbehold om støtte av eget SIM-kort.

  VarenummerASS030543020
  EAN8719076053644
  FargeBlå
  ProdusentVictron Energy
  Tilgjengelighet1-4 uker
  VarehusSentrallager

  Kundeanmeldelser

  Du anmelder: Victron GlobalLink 520

  Din rangering
  Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

  Kanskje du også liker