Victron GlobalLink 520

kr 2 999,00
10+ På Vårt lager
Overvåk dine Victron produkter med VE Direct tilkobling over nett. Inkluderer 5års abb.
Victron art.nr.: ASS030543020
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Overvåk dine Victron produkter med VE Direct tilkobling over nett. Inkluderer 5års abb. gjør det mulig å overvåke mellom annet Victron SmartShunt, BMV batterimonitorer, MPPT solcelleregulatorer, ladere og invertere som har VE Direct tilkobling via Victron sin VRM portal. Det man trenger i tilleg er en VE direct kabel som kobles mellom GlobalLink og enheten. Venus, ColorControl eller annen GX enhet er ikke nødvendig.

Vi tror at det å ha innsikt i installasjonen din er en nøkkelfaktor for å vedlikeholde og betjene dine energiløsninger. Off-grid bør ikke bety off-line, så vi har opprettet GlobalLink 520. Denne enheten vil gi 4G LTE-M-tilkobling til alle VE.Direct-aktiverte enheter uten månedlige avgifter eller abonnementer de første fem årene**. Forsikre deg om at landet ditt allerede har dekning på https://1nce.com/en/coverage/.

Global tilkobling med 4G LTE-M
LTE-M er forkortelsen for LTE Cat-M1 eller Long Term Evolution (4G), kategori M1. Denne mobilteknologien er designet for å koble Internet of Things-enheter til eksisterende 4G-sendere, mens de bruker lite energi. LTE-M støtter overleveringer og roaming, så det er mulig å bruke denne enheten i et kjøretøy i bevegelse som en bobil. Sjekk https://1nce.com/en/coverage/ for å se om LTE-M er offisielt bekreftet å være tilgjengelig i ditt område. Dekningen øker hver uke når lokale leverandører lanserer støtte. Kjøpet ditt inkluderer 5 års tilkobling, så det er ikke nødvendig å bekymre seg for å kjøpe en egen databruk og SIM-kort.

Enkel systemovervåking og kontroll
GlobalLink 520 kommer med to VE.Direct-porter som lar deg koble opptil to VE.Direct-enheter, for eksempel en BMV-batterimonitor og / eller en MPPT Solar Charge Controller direkte til VRM. Med to digitale innganger som også fungerer som pulsteller og et fjernstyrbart relé, er det en perfekt løsning for å overvåke og kontrollere installasjonen din.

Innebygd antenne
GlobalLink 520 kommer med en innebygd antenne som er designet for å fungere over hele kloden. Men hvis du trenger bedre mottak eller for eksempel vil installere modulen i en varebil, er det også mulig å montere en ekstern antenne.

bildeVictron Remote Management
Victron Remote Management (VRM) -portalen gir deg tilgang til installasjonen din, hvor som helst og når som helst. I VRM kan du sjekke statusen til dine tilkoblede produkter, se detaljerte historikkgrafer over energien din, generere detaljerte analytiske rapporter og til og med konfigurere automatiske alarmer i tilfelle noe går galt.

 • Victron art.nr.: ASS030543020

  **Etter de 5 første årene kan man forlenge abb. hos Victron eller bruke eget SIM-kort (nano SIM). Forbehold om støtte av eget SIM-kort.

  VarenummerASS030543020
  EAN8719076053644
  FargeBlå
  ProdusentVictron Energy
  Tilgjengelighet1-4 uker
  VarehusSentrallager

  Kundeanmeldelser

  Du anmelder: Victron GlobalLink 520

  Din rangering
  Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

  Kanskje du også liker

  Victron VE.Direct Cable 3,0m

  Victron VE.Direct Cable 3,0m

  kr 199,00
  Victron VE.Bus Smart dongle

  Victron VE.Bus Smart dongle

  kr 1 053,75
  Victron Cyrix-Li-Charge 24/48V-120A

  Victron Cyrix-Li-Charge 24/48V-120A

  kr 1 012,50
  Victron SmartShunt 500A

  Victron SmartShunt 500A

  kr 1 450,00
  Victron SmartShunt 2000A

  Victron SmartShunt 2000A

  kr 4 090,00