Victron Ekrano GX

kr 8 925,84
10+ på vårt lager

GX enhet, der skjerm og datasenter er i samme boks. Alternativ til Victron Cerbo GX + Touch 50/70. Enheten kan kobles til både VRM-portal og Blåtann og er laget for å kunne senkes inn i vegg/kasse.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Victron Ekrano GX representerer neste generasjon i GX-produktfamilien. Med sitt komplette utvalg av tilkoblinger og grensesnitt samt den integrerte 7-tommers berøringsskjermen, er den den kraftigste GX-enheten til dags dato og lar deg alltid ha perfekt kontroll over systemet ditt uansett hvor du er og maksimere ytelsen. Få tilgang til systemet ditt via Victron Remote Management (VRM)-portal, eller få tilgang til den direkte ved å bruke den innebygde berøringsskjermen, en multifunksjonsskjerm (MFD) eller VictronConnect-app takket være Bluetooth-funksjonen.

Perfekt overvåking og kontroll

Overvåk umiddelbart batteriets ladetilstand, strømforbruk, strømuttak fra PV, generator og strømnett, eller sjekk tanknivåer og temperaturmålinger. Kontroller enkelt landstrøminngangsstrømgrensen, (auto)start/stopp generator(er) eller endre en hvilken som helst innstilling for å optimalisere systemet. Følg opp varsler, utfør diagnostiske kontroller og løs utfordringer eksternt. Ekrano GX gjør enhver kraftutfordring til en uanstrengt opplevelse.

Overvåk batteriene direkte

Med kompatible Heat Pro Connect batterier, kobles batteriet direkte til Victron Cerbo for overvåking rett i Cerboen. Cerboen leser av flere data ret fra batteriets BMS og presenterer det direkte på skjerm, vrm portalen eller Victron app.

 

 

Utvid visningen

Den integrerte 7-tommers berøringsskjermen gir deg umiddelbart oversikt over systemet ditt og justere innstillingene på et øyeblikk. Dens superslanke vanntette design gir mye fleksibilitet når det gjelder å designe et skarpt og rent dashbord. Berøringsfunksjonen kan deaktiveres (eller aktiveres) via en innfelt knapp på baksiden for å forhindre uautorisert bruk.

Enkel montering og konfigurasjon

Ekrano GX er optimalisert for innfelt panel eller blindhullsmontering og har alt nødvendig monteringsmateriale levert. Rekkeklemmer holder alt sikkert på plass.

Victron Ekrano GX monterinsklemmerEn rekke tilkoblingsmuligheter

Ekrano GX har mange tilkoblingsmuligheter bak på enheten. I tillegg har den innebygget Wifi og Bluetooth, som gjør trådløs kommunikkajson til en lek.

Ekrano GX tilkoblinger

Klargjort for aggregatstyring

Bruk Victron Ekrano til å automatisk stoppe og starte ett aggregat når det er behov for det. Aggregatet kobles opp til releutgangen og inn på relestyringen på aggregatet. 
OBS! Det behøves et aggregat med relestyring for denne funksjonen, slik som f.eks. de nedenfor under relaterte produkter

Victron Ekrano GX detaljer

VarenummerBPP900480100
FargeBlå
ProdusentVictron Energy
Volt12V, 20V, 24V, 36V, 48V
Tilgjengelighet1-4 uker
BrukermanualEngelsk
VarehusSentrallager

Kanskje du også liker

Victron Cerbo-S GX

Victron Cerbo-S GX

kr 3 106,62
Victron Color Control GX

Victron Color Control GX

kr 5 438,04
Victron Venus GX

Victron Venus GX

kr 3 425,37
Victron Cerbo GX har svært mange tilkoblinger

Victron Cerbo GX

kr 3 935,74
Victron Skylla-i Control GX

Victron Skylla-i Control GX

kr 1 839,42
Victron Outdoor LTE-M puck antenna

Victron Outdoor LTE-M puck antenna

kr 789,03
Victron MK3 - USB Interface

Victron MK3 - USB Interface

kr 999,90