Victron Cerbo GX

kr 3 678,05
10+ på vårt lager

Victron cerbo GX er et rimeligere alternativ til Color Control GX. Uten skjem, men med flere tilkoblinger og muligheter.
Victron art.nr.: BPP900450100

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Victron Cerbo GX er hjernen i Victron systemet. Her kobles alle enhetene til, for styring, overvåking og kontroll.

 

 

Møt Cerbo GX fra Victron Energy

Dette helt nye kommunikasjonssenteret lar deg ha perfekt kontroll over systemet ditt uansett hvor du er og ytelsen er maksimal. Bare koble deg til gjennom Victron fjernkontroll (VRM) portalen, eller få tilgang direkte ved å bruke den separate GX Touch 50, en MFD eller VictronConnect-appen takket være den ekstra Bluetooth-muligheten. Dette siste tilskuddet til GX-serien kombinerer det beste av tilkoblingsmuligheter, og omdefinerer smarte strømløsninger på alle måter.

 


Perfekt overvåking og kontroll med Victron Remote Management (VRM)

Overvåk batteriets ladetilstand, strømforbruk, høst kraft fra PV, generator og strømnett, eller sjekk tanknivåer og temperaturmålinger. Du kan enkelt kontrollere grensen for inngående strøm, (auto) start/stopp generator(er) eller endre hvilken som helst innstilling for å optimalisere systemet. Følg opp varsler, utfør diagnosekontroller og løs utfordringer med fjernstyring. Cerbo GX gjør strømutfordringen til en god opplevelse.

 

Yacht 145129594

 

Overvåk batteriene direkte

Med kompatible Heat Pro Connect batterier, kobles batteriet direkte til Victron Cerbo for overvåking rett i Cerboen. Cerboen leser av flere data ret fra batteriets BMS og presenterer det direkte på skjerm, vrm portalen eller Victron app.

 

 

Maksimer systemytelsen

Cerbo GX maksimerer ytelsen til systemenes komponenter i sanntid og holder dem i perfekt stil. Med sin Dual Core-prosessor og tillegg til en ekstra CAN-bus-port kan du nå støtte enda større systemer; nøye overvåke styrte (litium) batterier, mens den andre porten kan støtte opptil 25 samtidig VE.Can-tilkoblede solladere. Den nye NMEA 2000-out-support har GX enkelt integrert i alle båternettverk. Fire tank- og fire temperaturporter samt 3 VE.Direct-porter, 3 USB-porter, 4 digitale innganger og 2 reléer lar deg ta kontrollen til et nytt nivå. Å maksimere systemytelsen var aldri så enkelt.

Utvid visningen

Den nye (valgfrie) GX Touch 50-skjermen lar deg få en fullstendig oversikt over systemet ditt og lar deg justere innstillingene på et øyeblikk. Det tynne 5 tommers, vanntette designet, det lett monterbare oppsettet og den enkle installasjonen gir mye fleksibilitet når du lager et klart og rent instrumentpanel.

Enkel montering og konfigurasjon

Cerbo GX er nå optimalisert for mer enn å oppfylle standardene til installatører. Enheten er enkel å montere på en DIN-skinne (med DIN35 adapter small, ikke inkludert) og dens separate berøringsskjerm kan nå boltes på toppen av et dashboard, og eliminerer behovet for å lage perfekte utskjæringer (som med Color Control GX) og kobles til kun via en kabel, og du slipper bryet med å ha med masse ledninger til et dashboard. Den nye Bluetooth-funksjonen muliggjør en rask tilkobling og konfigurering via VictronConnect-appen vår.

Klargjort for aggregatstyring

Bruk Victron Cerbo til å automatisk stoppe og starte ett aggregat når det er behov for det. Aggregatet kobles opp til releutgangen og inn på relestyringen på aggregatet.
OBS! Det behøves et aggregat med relestyring for denne funksjonen, slik som f.eks. de nedenfor.

Aggregater med relestyring

Klarer enhver kraftutfordring

Cerbo GX kan brukes til alle formål, og gir perfekt kontroll til utallige bruksområder. For løsninger inkludert generatorer, som Marine , eller Backup uten nett , det vil automatisk starte/ stoppe generatoren, eller forsinke tenningen til slutten av “stille” perioder. For Energilagringssystem det holder sikkerhetskopierte batterier på 100%, kobles på ved strømbrudd og avleder overskytende (solenergi) strøm til selvforsyning, og sparer deg for penger. For RV og utrykningskjøretøy gjør at viktige systemer fungerer feilfritt. Men det er bare for å nevne noen ...

VarenummerBPP900451100
EAN8719076048763
ProdusentVictron Energy
FargeBlå
KommunikasjonWiFi, Bluetooth, Ethernet
Tilgjengelighet1-4 uker
VarehusSentrallager

Kundeanmeldelser

  • Anders A

    Virus

    Min hadde virus, som spredte seg til mobiltelefon, PC og alt som ble koblet til. IKKE KJØP!

1 stk

Du anmelder: Victron Cerbo GX

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker

Victron Color Control GX

Victron Color Control GX

kr 5 699,00
Victron Cerbo-S GX

Victron Cerbo-S GX

kr 3 134,00
Victron GX Touch 70

Victron GX Touch 70

kr 3 798,00
Victron Venus GX

Victron Venus GX

kr 4 178,00
Victron GX LTE 4G - E

Victron GX LTE 4G - E

kr 2 998,00
Filax-2 230V/50Hz-240V/60Hz

Filax-2 230V/50Hz-240V/60Hz

kr 4 046,50
Victron Fuse holder for MIDI-fuse

Victron Fuse holder for MIDI-fuse

kr 122,00