Victron GX Touch 50

kr 2 698,00
5+ på vårt lager
Ekstern skjerm til Cerbo GX.
Victron art.nr.: BPP900455050
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

GX Touch 50 er skjermtilbehøret for Cerbo GX. Berøringsskjermen på fem tommer gir en øyeblikkelig oversikt over systemet og lar deg justere innstillingene med et øyeblikk. Når det er koblet til Cerbo GX med en kabel, gir det supertynne vanntette designet, toppmonterbare oppsettet og den enkle installasjonen en stor fleksibilitet ved opprettelse av en klar og ren dashbord.Enkelt montert
GX Touch har blitt optimalisert ikke bare med det formål å oppfylle standardene til fagfolk. Skjermen er skrudd på toppen av et dashbord og eliminerer behovet for perfekte utskjæringer (som med ColorControl GX) og er kun koblet gjennom én kabel. Den tar bort stresset med å ta mange ledninger til et dashbord.

GX Touch 50 er en følgesvenn til Cerbo GX, det helt nye kommunikasjonssenteret gir deg perfekt kontroll over systemet uansett hvor du er og maksimerer ytelsen. Du vil ganske enkelt koble gjennom Victron Remote Management (VRM)-portalen, eller nå direkte ved GX Touch 50-, en MFD- eller VictronConnect-appen, takket være ekstra Bluetooth. Dette siste alternativet til GX-serien kombinerer de beste alternativene for tilkobling, og omdefinerer smarte strømløsninger på alle måter.

 

 

  • Victron art.nr.: BPP900455050
  • Datablad
VarenummerBPP900455050
EAN8719076048770
ProdusentVictron Energy
FargeSvart
Tilgjengelighet1-4 uker
VarehusSentrallager

Kanskje du også liker