Solcelle bobilpakke, 100W PREMIUM

Fra kr 3 094,92
Utsolgt På Vårt lager
Ubekreftet 27.05.22

Kraftig solcellepakke med DUO MPPT regulator for effektiv lading av forbruks- og startbatteriet. Effektivt solcellepanel. Med denne pakken er det ingen problem å fricampe.

Pakken er ikke tilgjengelig

Klikk for å se produkt

Solcellepanel (Utsolgt)

Monteringssett

Limsett

Checked
Checked
Checked
Checked
Checked
Checked

Velg Laderegulator

Display til laderegulator

Velg Strømkabel mellom solcellepanel og regulator

Velg Kabel mellom regulator og batteri

Velg Sikring (25A til 20A reg. og 30A til 30A reg.)

Solcelleguide

.Solcelleguide
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

bobil 1

Føl friheten av å produsere egen strøm til din bobil, båt eller campingvogn. Gjør deg mindre avhenging av strømuttaket på campingplasser og båthavner.

Solcellepakke som lar deg supplere ladingen i din båt, bobil eller campingvogn.

Enkel montering
Pakken er svært enkel å montere. Det følger med gode instruksjoner. I grove trekk er det bare å feste solcellepanelet på taket og trekke kabel ned til regulator og videre til batteri.

Ladeoppsett
Solcelleregulatoren har avansert ladeoppsett for forbruksbatteriet, der man kan velge mellom ferdige oppsett for åpne blybatteri, lukkede blybatteri, GEL/AGM, LiFePO4 og Li-NiCoMn batterier. For startbatteriet (batteri 2) lades det med fast oppsett og 1A.

EP solar MT11Litium batteri
Laderegulatoren er forberedt med eget ladeprogram for litium batterier. Man kan også velge egendefinerte ladeverdier. Laderegulatoren har støtte for to ulike batterityper, slik at man fint kan ha vanlig blybatteri som startbatteri og likevel få individuell lading for litium batteriet.

Eksternt display - ikke nødvendig, men kjekt
Laderegulatoren kan brukes både med og uten eksternt display. Ideelt dersom regulator er installert i skap, men du også ønsker å kunne lese av status sammen med andre instrumenter. Eksternt display må kjøpes separat. Displayet kan monteres enten innfelt eller påvegg. Ramme medfølger.

Overvåk og styr via Bluetooth eller WIFI
Ved hjelp av EP Solar Bluetooth dongle eller EP Solar WIFI dongle og adapter kabel, kan man via Android smarttelefon overvåke laderegulatoren. Man får der all informasjon om solcellepanelet, ampere, volt og watt. Det samme får man også om de to tilkoblede batteriene. Man kan også stille inn ladespenningene på de to batteriene og ulike terskelverdier.

EPSolar DuoRacer appApp kan lastes ned her: DuoRacer APP

 

Varenummer464874654
Effekt51-200W
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Solcelle bobilpakke, 100W PREMIUM

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker