Smart modul - Dobbel USB lader

kr 98,50
100+ på vårt lager
Dobbel USB lader med uttak på både 1A og 2,1A. For montering i Smart modulsystem enten for innfelling eller påvegg montering.
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Smart modul dobbel USB-lader er den perfekte løsningen for deg som ønsker å lade flere USB-enheter samtidig. Med denne laderen kan du enkelt lade smarttelefonen, nettbrettet eller andre USB-enheter samtidig og på en effektiv måte.

Denne doble USB-laderen har en strømutgang på opptil 2,1A per port, og gir en total strømutgang på opptil 3,1A. Den støtter også hurtiglading av kompatible enheter, slik at du kan lade enhetene dine enda raskere.

Smart modul dobbel USB-lader er laget av høykvalitets materialer og er robust og slitesterk, noe som gjør den ideell for bruk i ulike miljøer. Den har også en sikkerhetsfunksjon som beskytter mot overbelastning, overstrøm og overoppheting, slik at enhetene dine er beskyttet mens de lades.

Denne USB-laderen kan installeres enkelt og raskt, og passer perfekt på hytta, båten, bobilen eller kjøretøy med en standard 12V strøm. Den har en stilren og moderne design, og passer perfekt til enhver innredning.

Bestill Smart modul dobbel USB-lader nå, og ha alltid en pålitelig og effektiv ladeløsning for flere USB-enheter, uansett hvor du er.

Dobbel USB lader med uttak på både 1A og 2,1A. For montering i Smart modulsystem enten for innfelling eller påvegg montering.

  • Monteringshull: ca 30mm
Varenummer534674687
FargeSvart
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Smart modul - Dobbel USB lader

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.