Sanitærvæske, Aqua Kem poser, Thetford, Blå

kr 197,00
100+ på vårt lager
  • Kjøp 6 for kr 175,00 hver og spar 11%
Aqua Kem Sachets - tilsetningsmiddel i porsjonsposer til avfallstanken i mobile toaletter og som erstatter saneringsvesken. Består av et vannløselig tørt pulver der man doserer en normaltank på 20 liter med en pose.
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Sanitærvæske Aqua Kem poser Thetford Blå er den ideelle løsningen for deg som vil holde ditt mobile toalett rent, friskt og fritt for lukt. Dette er en populær og pålitelig sanitærvæske som er spesielt utviklet for å holde toalettet ditt rent og hygienisk på reise eller campingtur.

Sanitærvæsken er enkel å bruke og kommer i poser som er praktiske og enkle å ta med seg på turen. Den er også enkel å putte i toalettet, og vil raskt og effektivt bryte ned avfallet og eliminere ubehagelig lukt.

Aqua Kem poser Thetford Blå har en kraftig og effektiv formel som inneholder en blanding av naturlige enzymer og bakterier som bidrar til å bryte ned avfall og forebygge lukt. Den er også skånsom mot toalettet ditt og vil ikke skade eller tære på plasten.

Sanitærvæsken kommer i pulverform i poser som er enkle å oppbevare og ta med seg på turen. En pose er nok til 4-5 dager, avhengig av størrelsen på toalettet. Den er også enkel å tømme og vil ikke etterlate seg noen rester i toalettet.

Bestill Sanitærvæske Aqua Kem poser Thetford Blå nå, og opplev den beste rene og friske toalettet på dine reiser eller campingturer. Med denne pålitelige og effektive sanitærvæsken vil du aldri igjen måtte bekymre deg for dårlig lukt eller hygiene på ditt mobile toalett.

Avfallsvannet farges blått og dårlig lukt ved tømming og bruk reduseres. Utmerket ved vintercamping. Inneholder 15 porsjonsposer.

 

Advarselsinformasjon for kjemiske produkter:

helsefare 50 etsende 50 miljofare 50

Fare! Inneholder: 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL. Posene må ikke åpnes og må ikke berøres med våte hender. Farlig ved svelging eller innånding. Irriterer huden. Gir alvorlige øyeskader. Meget giftig, med langtidsvirkning, for liv i vann. Dersom det er nødvendig med legehjelp, ha produktets beholder eller etikett for hånden. Oppbevares utilgjengelig for barn. Ikke spis, røyk eller drikk ved bruk av produktet. Brukes bare utendørs eller i et godt ventilert område. VED KONTAKT MED ØYNENE: Skyll forsiktig med vann i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser dersom dette enkelt lar seg gjøre. Fortsett skyllingen. Kontakt umiddelbart en lege. Samle opp spill. Inneholder EUCALYPTOL(470-82-6) Kan gi en alergisk reaksjon.

Varenummer8710315030709
EAN8710315030709
ProdusentThetford
FargeBlå
Volum0,45
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Sanitærvæske, Aqua Kem poser, Thetford, Blå

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker