Seaflo Portabelt kjemisk toalett, 12L Deluxe

kr 990,00
100+ på vårt lager

Deluxe portabelt toalett fra seaflo. Ideelt for camping, campingvogn, campervan, båt og hytte. Med avfallstank på 12 liter er toalettet litt lavere og dermed mer plasseringsvennlig enn 18 liters modellen.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Deluxe utgaven av portable kjemiske toaletter fra Seaflo med 12 liter avfallstank. Det har alle finnessene man trenger for en bekvemmelighet og hygienisk toalettløsning. Dette elegante og brukervennlige toalettet er designet for å imøtekomme dine sanitære behov, uansett hvor du befinner deg, og gir deg friheten til å nyte komforten av et moderne toalett selv i avsidesliggende områder.

Portabelt og Praktisk: Toalettet er utformet med bærbarhet i tankene. Den er enkel å transportere og trenger ingen installasjon, slik at du kan sette den opp i båten, campingvognen, hytta, eller andre steder uten tilgang til vanlig sanitærutstyr.
Effektivt Spylesystem: Toalettet bruker et pålitelig spylesystem som bidrar til å minimere lukt og forhindre bakterievekst. Dette gir en hygienisk toalettopplevelse, uavhengig av hvor du bruker det.
Stor Vanntank: Med en romslig vanntank trenger du ikke bekymre deg for hyppig påfylling. Denne deluxe utgaven av Seaflo toalettet gir deg mer tid mellom hver påfylling, slik at du kan bruke det uten avbrudd.
Komfortabelt Sete: Toalettet er utstyrt med et ergonomisk utformet sete som gir komfortabel sitteplass under bruk. Dette gjør det til et ideelt valg for lengre opphold i båten eller campingvognen.
Enkel Tømming: Tømmingsprosessen er enkel og ren med en avtakbar avfallstank. Du kan enkelt tømme og rengjøre toalettet uten søl eller ubehagelige situasjoner.
Robust Konstruksjon: Seaflo har bygget dette toalettet med kvalitetsmaterialer som sikrer holdbarhet og pålitelighet, slik at det kan tåle krevende forhold.
Elegant Design: Denne deluxe utgaven har et moderne og estetisk tiltalende design som passer inn i de fleste miljøer, enten det er i en båt, hytte eller campingvogn.

Seaflo Portabelt Kjemisk Toalett i Deluxe Utgave gir deg friheten til å utforske og nyte naturen uten å ofre komforten og hygiene. Uansett om du er på en båttur, campingtur, eller har en hytte langt fra byen, vil dette toalettet bidra til å gjøre opplevelsen mer behagelig og bekymringsfri.

 

Effektivt spylesystem

Med 10 liters tank for spylevann, er det nok vann for inntil 100 spylinger. Den spesialutviklede dysen er laget for mest mulig effektiv og hygienisk spyling. For ekstra effektiv spyling kan spylevannstanken tilsettes kjemisk spylevæske.

Enkel tømming med roterbar tømmestuss

Tømmerør med 60mm diameter og som kan roteres 270 grader, sikrer rask og enkel tømming uten søl.

Nivåindikator

Med enkel avlesbar nivåindikator, er det enkelt å se når toalettet må tømmes, unngå kjedelige overraskelser.

Mange fordeler

Seaflo kjemsik portabelt toalett har mange super finesser som gjør toalettopplevelsen så bra som mulig.

Portablet kjemisk toalett, detaljer

 • Materiale: PP, POM, ABS
 • Spylevannstank: 10 liter
 • Avfallstank: 12 liter
 • Vekt: ca 4,0 Kg
 • Pumpe: Manuell stempelpumpe
 • Dimmensjoner:
  • Høyde: 337mm
  • Dybde: 389mm
  • Bredde: 346mm
 • Nivåindikator
 • Vakumutløser
 • Antiskli bein
 • Oppgradert låsemekanisme
Varenummer465489
FargeHvit
Vekt (kg)4
Bredde (cm)34,6
Høyde (cm)33,7
DriftstypeKjemisk
Volum12
VisNei
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Seaflo Portabelt kjemisk toalett, 12L Deluxe

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker

Biolan Separerende tørrklosett, hvit
Anbefalt

Biolan Separerende tørrklosett, hvit

kr 7 995,00
Biolan Icelett

Biolan Icelett

kr 21 495,00
Biolan Simplett
Rabatt

Biolan Simplett

kr 4 995,00

kr 4 595,00
Takmansjett 075-090mm

Takmansjett 075-090mm

kr 395,00
Utsolgt