MultiPlus-II 12/3000/120-32 230V

kr 16 698,00
5+ på vårt lager

MultiPlus-II kombinerer funksjonene til MultiPlus og MultiGrid. Den har de samme funksjonene som MultiPlus, i tillegg til et eksternt strømforsyningsalternativ for å implementere PowerControl og PowerAssist og for å optimalisere selvforbruk med ekstern strømdetektor (maks 32A).
Victron art.nr.: PMP122305010

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

MultiPlus-II 12/3000/120-32 230V kombinerer funksjonene til MultiPlus og MultiGrid. Den har de samme funksjonene som MultiPlus, i tillegg til et eksternt strømforsyningsalternativ for å implementere PowerControl og PowerAssist og for å optimalisere selvforbruk med ekstern strømdetektor (maks 32A).

Det har også de samme funksjonene som MultiGrid med innebygd anti-islanding og en stadig lengre liste av godkjennelser fra flere land.

Merk: For et kort periode ble dette produktet kalt MultiGrid-II.

PowerAssist

MultiPlus-II vil forhindre overbelastning av en begrenset AC-kilde, slik som en generator eller et landstrømanlegg. Først vil batterilading automatisk reduseres, da det ellers ville ført til overbelastning. På det andre nivået vil den gi en boost fra batteriet til utgangspenningen til en generator eller landstrømanlegg.

ESS: Energy Storage Systems (Energilagringssystemer)

MultiPlus-II er nøkkelkomponenten i et Victron ESS-system, noe som gir fleksibilitet hva angår å kunne kombinere med MPPT solenergiladere eller Grid-tie PV omformere. For eksempler og mer detaljert informasjon se ESS (Energy Storage System) manual.

Uavbrutt vekselstrøm (UPS-funksjon)

I et tilfelle av nettfeil, eller når landstrømmen eller generatorstrømmen er frakoblet, vil omformeren inne i Multi-systemet automatisk aktiveres og overta spenningstilførselen til de tilkoblede apparatene. Dette skjer så fort (på mindre enn 20 millisekunder) at datamaskiner og annet elektronisk utstyr vil fortsette å fungere uten avbrudd.

Fjernovervåking og kontroll

Overvåk og kontroller ditt Multi-system og systemer lokalt (LAN) eller eksternt via internett fra hvor som helst i verden, ved bruk av den gratis VRM-appen eller nettsiden VRM portal. Du kan få tilgang fra telefon, nettbrett, laptop eller PC og flere operativsystemer. Det er ingen grense for kontrollnivå med det påkrevde Color Control GX eller Venus GX. Du kan gjøre alt fra å justere Multi-systemet ditt til å starte en ekstra generator, med mer ...

Tekniske spesifikasjoner

 

Dersom produktet skal brukes i en fast innstallasjon med spenning over 48 volt eller 200VA, kan det kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

VarenummerPMP122305010
EAN8719076048916
ProdusentVictron Energy
FargeBlå
Effektområde1001-3000W
Spenning (V)12V, 230V
Tilgjengelighet1-4 uker
BrukermanualSvensk, Engelsk
VarehusSentrallager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: MultiPlus-II 12/3000/120-32 230V

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker