MultiPlus-II 48/8000/110-100/100 230V

kr 24 694,00
1-5 på vårt lager
Kun 1 igjen

En råtass av en inverter og lader. Victron Multipluss II er både inverter og lader i ett kabinett. Mange tilkoblingsmuligheter.
Victron art.nr.: PMP482805000

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

MultiPlus-II kombinerer funksjonene til MultiPlus og MultiGrid. Den har de samme funksjonene som MultiPlus, i tillegg til et eksternt strømforsyningsalternativ for å implementere PowerControl og PowerAssist og for å optimalisere selvforbruk med ekstern strømdetektor (maks 32A).

Det har også de samme funksjonene som MultiGrid med innebygd anti-islanding og en stadig lengre liste av godkjennelser fra flere land.

Merk: For et kort periode ble dette produktet kalt MultiGrid-II.

PowerAssist
MultiPlus-II vil forhindre overbelastning av en begrenset AC-kilde, slik som en generator eller et landstrømanlegg. Først vil batterilading automatisk reduseres, da det ellers ville ført til overbelastning. På det andre nivået vil den gi en boost fra batteriet til utgangspenningen til en generator eller landstrømanlegg.

ESS: Energy Storage Systems (Energilagringssystemer)
MultiPlus-II er nøkkelkomponenten i et Victron ESS-system, noe som gir fleksibilitet hva angår å kunne kombinere med MPPT solenergiladere eller Grid-tie PV omformere.

Uavbrutt vekselstrøm (UPS-funksjon)
I et tilfelle av nettfeil, eller når landstrømmen eller generatorstrømmen er frakoblet, vil omformeren inne i Multi-systemet automatisk aktiveres og overta spenningstilførselen til de tilkoblede apparatene. Dette skjer så fort (på mindre enn 20 millisekunder) at datamaskiner og annet elektronisk utstyr vil fortsette å fungere uten avbrudd.

Fjernovervåking og kontroll
Når dette kobles med en GX-enhet (slik som Cerbo GX), kan Multi og systemet eller systemene dine overvåkes og kontrolleres lokalt (LAN) eller eksternt gjennom internett fra hvor som helst i verden, med den gratis VRM-appen og gratis VRM-portal-nettsted. Tilgang kan gis fra telefon, nettbrett, bærbar PC eller PC for flere operativsystemer. Du har ubegrenset kontrollnivå, fra justering av Multi til automatisk start av en backupgenerator og mer…"

VarenummerPMP482805000
EAN8719076050568
ProdusentVictron Energy
FargeBlå
Effektområde3001W+
Spenning (V)48V
Tilgjengelighet1-4 uker
BrukermanualEngelsk
VarehusSentrallager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: MultiPlus-II 48/8000/110-100/100 230V

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.