Smeltelim til Limpistol 11x100mm, 12stk

kr 39,00
100+ på vårt lager

Smeltelim til limpistol i størrelsen 11x100mm for gjør-det-selvere og håndverk.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Arbeidshandsker fra Wokin

Førsteklasses smeltelim til limpistol, også kjent som varmelim eller limpatron. Uansett hva du foretrekker å kalle det, er dette limet den ideelle løsningen for alle dine limingsbehov. Med vårt smeltelim i din limpistol, kan du utføre en rekke limoppgaver med presisjon og pålitelighet.

Egenskaper og fordeler:

Eksepsjonell Styrke: Vårt smeltelim gir en utrolig sterk binding, som tåler belastning og stress. Uansett prosjekt, kan du stole på at dette limet holder sammen.
Rask Smelting og Herding: Smeltelimen smelter raskt ved oppvarming i limpistolen og herder kjapt når den påføres. Dette gir deg en effektiv og tidseffektiv limprosess.
Allsidig Bruk: Vårt smeltelim fungerer godt på en rekke materialer, inkludert tre, plast, metall, keramikk og mer. Det gjør det til et allsidig valg for en rekke prosjekter.
Pålitelig Ytelse: Dette smelteliment er utviklet for å opprettholde sin binding over tid, selv under varierende temperaturer og forhold.
Enkel Påføring: Smeltelimen kommer i praktiske limpatroner som enkelt settes inn i din limpistol. Dette gjør det enkelt å påføre limet jevnt og nøyaktig.

Applikasjoner:

Vårt smeltelim er uunnværlig for alle som jobber med liming, enten det er for reparasjoner, håndverk, dekorasjon eller DIY-prosjekter. Det gir deg kraften til å oppnå varige og pålitelige resultater.

Detaljer smeltelim

  • Størrelse: 11x100mm / 11,2x100mm
  • Forpakning med 12stk
  • Pakket i blisterpakning
VarenummerWT-555510
EAN6970010263334
MaterialeABS-plast (Termoplast)
FargeGjennomsiktig
ProdusentWokin
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Smeltelim til Limpistol 11x100mm, 12stk

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker