Limpistol

kr 89,00
20+ på vårt lager

Limpistol for gjør-det-selvere og håndverk. Leveres med lim.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Arbeidshandsker fra Wokin

Introduserer vår pålitelige limpistol, også kjent som limpenn eller limverktøy. Uansett hva du foretrekker å kalle det, er dette verktøyet essensielt for alle dine limingsbehov. Med vår limpistol i hendene, kan du enkelt og raskt utføre en rekke limoppgaver med presisjon.

Egenskaper og fordeler:

Rask Oppvarming: Vår limpistol er utstyrt med et kraftig varmeelement som raskt når arbeidstemperaturen. Dette gir deg øyeblikkelig tilgang til varmt lim når du trenger det.
Presis Liming: Limpistolens dyse er designet for nøyaktig påføring av lim. Dette gjør det enkelt å oppnå presise resultater, selv på små overflater eller delikate prosjekter.
Ergonomisk Design: Med et komfortabelt og ergonomisk utformet håndtak kan du arbeide lenge uten tretthet. Dette gir deg bedre kontroll og nøyaktighet.
Allsidighet: Vår limpistol er egnet for en rekke applikasjoner, inkludert håndverksprosjekter, reparasjoner, dekorasjon, og mer.

Applikasjoner:

Vår limpistol er uunnværlig for alle som jobber med liming, enten det er i profesjonell sammenheng eller som en hobby. Den gir deg den nødvendige kontrollen og presisjonen for å oppnå vellykkede resultater.

Detaljer limpistol

  • Effekt: 15 watt / 80 watt
  • Med ca 1,5m ledning og plugg
  • Spenning: 230V
  • Limstørrelse: Ø11
  • Pakken inneholder støtte/stativ
  • Pakket i blisterforpakning

 

VarenummerWT-555115
EAN6971802966686
MaterialeABS-plast (Termoplast)
FargeSvart
ProdusentWokin
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kanskje du også liker