Cavius Trådløs vannlekkasjevarsler

kr 649,00
1-5 på vårt lager
Kun 2 igjen

Unngå kostbare vannskader med denne trådløse, seriekoblede vannlekkasje varslereren. Kan seriekobles trådløst med andre Cavius produkter. Koble til Cnvius HUB for overvåking via nett.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Visste du at vannskader er en av de vanligste årsakene til erstatningsutbetalinger fra forsikringsselskaper, og at antall skader har økt kraftig de siste årene? Vannskader skjer faktisk langt oftere enn brannskader.

Unngå unødvendige og kostbare vannskader med denne smarte vannlekkasje varsleren fra danske Cavius.

Sensoren inngår i Cavius sin trådløse familie – og kan dermed helt trådløst seriekobles sammen med dine Cavius røyk og varmesensorer. Denne vannlekkasjevarsleren er tiltenkt å detektere vannlekkasjer fra f.eks. vaskemaskiner, vannrør og i benkskap under kummer. Bruk også sensoren i kjellere hvor sannsynligheten for en oversvømmelse er tilstede.

Ønsker du å detektere vannlekkasjer under vaskemaskin eller andre trange steder anbefaler vi å kjøpe Cavius smart veggfeste for vannlekkasjesensor i tillegg.

5 års batteri

Cavius sin trådløse vannlekkasje varsler leveres med 5års batteri. Når det er på tide å skifte batteri gir varsleren beskjed om dette i god tid før batteriet er tomt.

Cavius Online HUB – Få varsling på app!

Cavius sintrådløse varnnalarm er nå kompatibel med Cavius Online HUB. La hele familien bli varslet på sin smarttelefon når alarmen går. Gratis app tilgjengelig for både Android og Apple iOS. Nok et smart, brukervennlig og prisgunstig Cavius produkt vi kan anbefale på det sterkeste.

Med Cavius Online Alarm får du alltid beskjed – og best av alt – absolutt ingen faste kostnader – for alltid!

Varenummer5103-012
Tilgjengelighet7 dager
VarehusSentrallager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Cavius Trådløs vannlekkasjevarsler

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.