Cavius 230V Trådløs varmevarsler, TEK17

kr 999,00
På Sentrallager
  • 230V tilkobling ihht. TEK10/17 standard
  • Innebygget batteribackup
  • Kan seriekobles trådløst

 
Trådløs, seriekoblet 230V varmevarsler fra danske Cavius. Perfekt for kjøkken, vaskerom, garasjer osv. Enkel tilkobling til 230V og med innebygget 10års batteribackup.

Normalt sendt etter: 1-4 uker
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Perfekt for bruk i private hjem, Cavius ​​trådløsm seriekoblet varmevarsler har et diskré design og tilfredsstiller TEK10 / 17 krav for privatboliger. Med en varmesensor utviklet for installasjon på kjøkken eller garasje, er den upåvirket av røykfylte, støvete eller fuktige forhold for å redusere falske alarmer.

I stedet fungerer den ved å oppdage økning i varme og aktiveres når temperaturen når 58 °C og høyere.

Leveres med et 10-års backup-batteri som sikrer at varsleren fortsatt vil aktiveres og høres selv under strømbrudd.

Trådløs, seriekobling med andre Cavius produkter

En annen stor fordel med å velge Cavius 230V varslere er at de enkelt kan seriekobles trådløst med andre Cavius produkter, både 230V brannvarsler og batteridrevne varslere. Ettersom kravet i TEK10 / 17 er èn 230V varsler pr. etasje, kan du enkelt supplere med flere batteridrevne Cavius røykvarslere i resten av boligen.

Når èn varsler oppdager en potensiell brann, piper alle. Den er også kompatibel med Cavius HUB, noe som betyr at den kan kontrolleres ved hjelp av gratis Cavius app.

Høy sirene og LED indikatorer

Cavius 230 varmesvarsler har en 85-desibel sirene, samt et LED-indikatorlys og en kombinert hysj og test-knapp for å dempe falske alarmer og teste varsleren. EN 60065:2002 godkjent og 100 % testet gjør at du kan stole på at den tar vare på familien din.

Varmevarslere passer for kjøkken og garasjer eller støvete områder som loft for å unngå feilalarmer.

Bør ikke plasseres på vanlige rom som stue, soverom osv.

Enkel montering med eller uten takboks

Danske Cavius er kjent for sitt fokus på design og størrelse, og har i likhet med sine andre 230V varslere utviklet en egen festebrakett som både kan felles inn i takboks eller monteres flatt på tak. Fordelen med å felle inn braketten i takboks er at varsleren bygger enda mindre ut fra taket.

Du trenger ikke elektriker for å bytte ut dine eksisterende nettdrevne varslere til denne varsleren fra Cavius. Privatpersoner med kompetanse til å utføre utbytting på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte og å utføre arbeidet trygt for egen del, kan selv bytte ut sine eksisterende nettdrevne røyk og varmevarslere til Cavius nettdrevne brannvarslere.

Cavius sin enkle tilkobling, der man ikke trenger å hensynta verken faser eller signalkabel, anses av DSB som «mindre arbeider på elektriske anlegg» i.h.t. Forskrift om elektroforetak og kvalifikasjonskrav for arbeid knyttet til elektriske anlegg og elektrisk utstyr § 6,  femte ledd.

Tekniske detaljer

  • Diameter: 78mm
  • Høyde: 48mm
Varenummer3202
FargeHvit
ProdusentCavius
Tilgjengelighet1-4 uker
VarehusSentrallager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Cavius 230V Trådløs varmevarsler, TEK17

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.