Cavius 230V Trådløs røykvarsler ihht. TEK17

kr 999,00
På Sentrallager

Tilfredsstiller kravane i TEK 10/17. Kan seriekobles med andre Cavius trådløse brannvarslere.
 

  • 230V og trådløs seriekobling
  • Innebygget batteribackup
  • Enkel montering

 
230V trådløs røykvarsler fra Danske Cavius. Følger TEK17 for nyere bygg. Kan seriekobles med batteridrevne Cavius varslere.

Normalt sendt etter: 1-4 uker
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

230V optisk trådløs seriekoblet røykvarsler med innebygget batteribackup. Kan enkelt seriekobles helt trådløs med resterende Cavius trådløse brannvarslere, samt benyttes med Cavius HUB for varsling via app. Cavius sin 230V røykvarsler er vår klare anbefaling til deg som ønsker et brukervennlig, kvalitetssikkert og ikke minst designvennlig brannvarslingssystem i boliger med krav til TEK 10 / 17.

Varsleren har samme funksjonalitet og trådløs modul som Cavius trådløs batteridrevet røykvarsler og kan også seriekobles med alt av Cavius trådløse produkter. Suppler gjerne med Cavius 230V trådløs varmevarsler til kjøkken, garasje osv.

Kompatibel med Cavius Online HUB – Få varsling på app!

Cavius sine trådløse røyk/varme/vann-varslere er nå kompatibel med Cavius Online HUB.

La hele familien bli varslet på sin smarttelefon når alarmen går. Gratis app tilgjengelig for både Android og Apple iOS. Nok et smart, brukervennlig og prisgunstig Cavius produkt vi kan anbefale på det sterkeste.

Med Cavius Online Alarm får du alltid beskjed – og best av alt – absolutt ingen faste kostnader – for alltid!

 

Enkel montering med eller uten takboks

Danske Cavius er anerkjent for sitt fokus på design og størrelse, og har med denne brannvarsleren utviklet en egen festebrakett som både kan felles inn i takboks eller monteres flatt på tak. Fordelen med å felle inn braketten i takboks er at varsleren bygger enda mindre ut fra taket.

Du trenger ikke elektriker for å bytte ut dine eksisterende nettdrevne røykvarslere til denne varsleren fra Cavius. Privatpersoner med kompetanse til å utføre utbytting på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte og å utføre arbeidet trygt for egen del, kan selv bytte ut sine eksisterende nettdrevne røykvarslere til Cavius nettdrevne røykvarslere.

Cavius sin enkle tilkobling, der man ikke trenger å hensynta verken faser eller signalkabel, anses av DSB som «mindre arbeider på elektriske anlegg» i.h.t. Forskrift om elektroforetak og kvalifikasjonskrav for arbeid knyttet til elektriske anlegg og elektrisk utstyr § 6,  femte ledd.

Tekniske detaljer

  • Diameter: 97mm
  • Høyde: 41mm (ved takboks montering)

Bruksanvisning

Varenummer2201-001
ProdusentCavius
FargeHvit
Høyde (cm)4,1
Diameter (cm)9,7
Lydnivå (dB)85
Tilgjengelighet1-4 uker
VarehusSentrallager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Cavius 230V Trådløs røykvarsler ihht. TEK17

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker