Ei Electronics 650iW – 10 års frittstående røykvarsler

kr 499,00
1-5 på vårt lager
  • Testvinner!
  • Overlegen kvalitet og stabilitet
  • Utviklet og produsert i Irland

10 års røykvarsler fra Ei Electronics med optisk deteksjon av røyk. Frittstående modell for deg som ikke ønsker seriekobling. Svært høy kvalitet og stabilitet.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Optisk røykvarsler fra anerkjente Ei Electronics med innebygget 10 års batteri. Ingen behov for batteribytte ettersom varsleren har et fastmontert batteri som vil vare hele varslerens levetid på 10 år.

Dette er en røykvarsler kjent for høy kvalitet og stabilitet og er gjenganger blant testvinnerne på de europeiske markedet.

Ei650-serien har et optisk kammer med høy ytelse beskyttet av en forseglet skjerm for å redusere forurensning av insekter og støv og EMC-beskyttelse for å redusere falske alarmer. I tillegg har Ei650iW en automatisk støvkompensasjonsfunksjon som ytterligere reduserer risikoen for falske alarmer forårsaket av støv.

Ei650iW kan fungere som frittstående eller kan være sammenkoblet trådløst ved hjelp av Ei600MRF RadioLINK + -modulen (selges separat) for å kommunisere med kompatible Ei Electronics røykvarslere og tilbehør. Opptil 12 RF-enheter kan kobles sammen.

AudioLINK-funksjon: muliggjør akustisk nedlasting av alarmparametere og status ved hjelp av Ei Electronics AudioLINK-appen.

For bedre hørekomfort øker lydnivået til alarmen gradvis i testmodus. Testknappen kan også brukes til å dempe feilalarmer i en periode på 10 minutter og feillyd i 12 timer (lavt batterinivå og sensorfeil).

Ei650iW sjekker selv kammersensoren, batterispenningen og interne kretser hvert 40. sekund. Enhver feiltilstand som blir funnet vil bli indikert med en kombinasjon av gule LED-blink og lydsignaler.

Ei650iW er designet med avansert diagnostikk for å hjelpe deg med å advare om mulige forestående feilforhold.

Alarmen har en vri-på monteringsbase som har flere festepunkter slik at den enkelt kan installeres. Alarmen aktiveres ikke før den er vridd på monteringsbasen og dermed unngås batteriforbruk under lagring og før installasjon.

Om Produsenten

Ingen over – ingen ved siden! 

Ei Electronics er Europas ledende utvikler og produsent av røykvarslere. Den irske kvalitetsprodusenten er kjent for å lage markedets beste, og ikke minst mest stabile røykvarslere. Alle deres produkter utvikles og produseres på deres fabrikk i Shannon, Irland. Du finner Ei sine produkter på topp i forbrukertester av røykvarslere i de store markedene som Tyskland, UK osv.

Once you go Ei Electronics, you never go back!

Tekniske detaljer

  • Sensortype: Optisk
  • forventet levetid: 10 år
  • Batteri: Innebygget 3V litium, ikke byttbart
  • Alarm: 85 dB(A)
  • Testknapp
  • Størrelse: 115 x 50mm
  • Vekt: ca 50g
VarenummerEi650iW
ProdusentEi Electronics
FargeHvit
Høyde (cm)5
Diameter (cm)11,5
Lydnivå (dB)85
Tilgjengelighet1-4 uker
VarehusSentrallager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Ei Electronics 650iW – 10 års frittstående røykvarsler

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.