Victron SmartSolar MPPT 250/60 TR, laderegulator 60A

kr 6 394,00
1-5 på vårt lager
Kun 2 igjen

Ultrarask MPPT laderegulator fra Victron Energy. MPPT 250/ 60 Regulatoren har innebygd Bluetooth, relé, VE.direct dataoverføring og har mulighet for høy inntaksspenning 250VDC
Victron art.nr.: SCC125060221

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Alle SmartSolar Maksimum Power Point Tracking (MPPT) laderegulatorene benytter seg av en ultra rask oppdatering, som gjør de meget effektive ved skiftende værforhold.

MPPT 250/ 60 Regulatoren er utstyrt med en fleksibel ladealgoritme og har en intelligent styring av ladesyklusen for å maksimere batterilevetiden.

Ultra-rask Maksimal Power Point Tracking (MPPT)

Spesielt i tilfelle av en skyet himmel, når lysintensiteten endres kontinuerlig, vil en ultra-rask MPPT-kontroller forbedre ladingen med inntil 30% sammenlignet med PWM-ladere og med inntil 10% sammenlignet med langsommere MPPT-kontrollere.

Avansert maksimal strømspenningsdeteksjon ved delvise skyggeforhold

Hvis delvis skygging oppstår, kan to eller flere maksimale effektpunkter forekomme på strømspenningskurven. Konvensjonelle MPPT har en tendens til å låse seg til en lokal MPP, som kanskje ikke er den optimale MPP. Den innovative SmartSolar-algoritmen vil alltid maksimere ladingen ved å låse til optimal MPP.

Fremragende konverteringseffektivitet

Ingen kjølevifte. Maksimal effektivitet overstiger 99%.

Fleksibel ladningsalgoritme

Fullt programmerbar ladningsalgoritme (se programvaresiden på Victron sin nettside), og åtte forhåndsprogrammerte algoritmer, velges med en rotasjonsbryter (se håndbok for detaljer).

Omfattende elektronisk beskyttelse

Overtemperaturbeskyttelse og strømavdrift når temperaturen er høy. PV kortslutning og PV revers polaritetsbeskyttelse. PV omvendt strømbeskyttelse.

Intern temperaturføler i solcelleregulator

Kompenserer absorpsjons- og flytladningsspenning for temperatur.

Bluetooth Smart innebygd: dongle ikke nødvendig

Den trådløse løsningen for å konfigurere, overvåke og oppdatere kontrolleren ved hjelp av Apple og Android-smarttelefoner, tabletter eller andre enheter.

VE.Direct

For en kablet datatilkobling til et fargekontrollpanel, Venus GX, PC eller andre enheter

Fjern på-av

For å koble til for eksempel til en VE.BUS BMS.

smartsolar disp

Programmerbart relé

Kan programmeres (f.eks. med en smarttelefon) for å slå på en alarm eller andre hendelser.

Valgfritt: Pluggbar LCD-skjerm

Fjern forseglingen som beskytter støpselet på forsiden av kontrolleren, og plugg inn displayet.

Hva er en MPPT solcelleregulator?

Når man kopler et solcellepanel til en batteribank via en normal laderegulator må solcellepanelene produsere strøm med en spenning som er tilpasset batteriene. I et 12V system vil det si 10,5V - 14,5V alt etter ladetilstanden til batteriene. Et solcellepanel på 120W har typisk en strømproduksjon på inntil 7A, ved 10,5V batterispenning blir dette 73,5Watt lading (10,5V x 7A = 73,5W). Den mest effektive spenningen for et solcellepanel er imidlertid typisk rundt 17,15V, hvor det kan gi en lading på 120W (17,15V x 7A = 120W).

Det en MPPT laderegulator gjør er med jevne mellomrom å måle den optimale ladespenningen fra solcellepanelene og la solcellepanelene levere strøm i denne spenningen. MPPT laderegulatoren transformerer så ned denne strømmen til en spenning som er ideell å lade batteriene med. Dermed kan spenningen som kommer inn fra solcellepanelene til laderegulatoren ligge på 17,15V og spenningen som går ut fra laderegulatoren til batteriene ligge på f.eks. 14,1V.

  • Victron art.nr.: SCC125060221
  • Ved lavere temperaturer enn 25°C øker spenningen fra solcellepanelene. Det må legges inn en sikkerhetsmargin på MINST 15% ved kalkulering av spenning og valg av laderegulator.
  • Farge: Blå
  • Datablad
  • Engelsk brukermanual

 

SmartSolar 250 X spec

 

 

 

 

Dersom produktet skal brukes i en fast innstallasjon med spenning over 48 volt eller 200VA, kan det kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

VarenummerSCC125060221
EAN8719076050841
ProdusentVictron Energy
FargeBlå
KommunikasjonBluetooth
Tilgjengelighet1-4 uker
BrukermanualEngelsk
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Victron SmartSolar MPPT 250/60 TR, laderegulator 60A

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.