Victron Lynx Distributor

kr 2 998,00
5+ på vårt lager
En modulær DC-strømskinne med plas for fire DC sikringer. Den overvåker status av hver sikring og viser tilstanden med et LED lys i fronten. En del av det modulære Lynx fordelingssystemet.
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

En modulær DC-strømskinne med plass for fire DC sikringer. Den overvåker status av hver sikring og viser tilstanden med et LED lys i fronten. En del av det modulære Lynx fordelingssystemet.

Om Lynx Fordeleren fra Victron

Lynx-fordeleren inneholder en positiv og en negativ samleskinne. Den positive samleskinnen har fire sikringsbeskyttede koblinger med sikring overvåkning. Den negative samleskinnen har fire koblinger og en jordforbindelse. Det er en del av Lynx-distribusjonssystemet. Lynx-fordeleren har en strøm-LED og fire LED-indikatorer for sikringsstatus. Hvis koblet til en Lynx Smart BMS, kan opptil 4 Lynx-distributører sende sikringsstatusinformasjon til Lynx Smart BMS. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig når den er koblet til en Lynx Shunt VE.Can.

Lynx-distributøren - med og uten deksel Lynx-distributøren leveres sammen med en 40 cm RJ10-kabel. Denne kabelen gir strøm til Lynx-distributøren og hvis den er koblet til en Lynx Smart BMS, brukes den også til å overføre data.

 

  • Victron art.nr: LYN060102000
  • Bildet kan avvike noe
  • Brukermanual på engelsk

 

victron lynx spec

 

VarenummerLYN060102000
EAN8719076022633
ProdusentVictron Energy
FargeBlå
Tilgjengelighet1-4 uker
BrukermanualEngelsk
VarehusSentrallager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Victron Lynx Distributor

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.