Velkommen til Nye Sparelys.no! Har du opprettet en bruker tidligere hos oss kan du tilbakestille passordet ditt her.

Kraftpakke, 230V - - 800W, Victron

Fra kr 17 966,02
Utsolgt På Vårt lager

Solcellepakke som gir deg 230V på hytta. Hovedkomponenter:

- Victron MultiPlus 12/800/35
- 2stk AGM batterier av valgfri størrelse og type
- 1stk Solcellepanel av valgfri type
- MPPT Solcelleregulator
- Tilbehør

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett
Detaljer

Solcellepakke som gir deg 230V på hytta. Pakken kan kombineres sammen med et aggregat.

Valgfrihet
Vi liker valgfrihet og har derfor gjort det mulig å velge blandt flere komponenter i pakken. Alle valgene passer sammen, så man trenger ikke være redd for å velge feil.

Intelligent bruk av aggregatstrøm
Med UPower får du en intelligent enhet som sømløst styrer strømmen fra aggregat til lading og forbruk i hytten. Ombyttingen fra batteristrøm til aggregatstrøm skjer sømløst og helt automatisk uten at du trenger å tenke på det. På samme måte blir fobruket koblet automatisk over til inverter/batteri når du slår av aggregatet. Samtidig som aggregatet går og du bruker aggregatstrøm i hytta, sørger UPower for å lade batteriene.

Automatisk stopp/start av aggregat
Ved å kople til et aggregat med elektrisk start, kan aggregatet startes og stoppes automatisk når batteriene trenger lading. For at den elektriske starten skal være kompitabel, må den virke slik at man starter aggregatet ved å slå på en bryter og stopper det ved å slå av samme bryteren (styres via en enkel releutgang). Det er selvfølgelig ingenting i veien for å bruke et aggregat uten elektrisk start. Man starter da aggregatet manuelt ved behov.

Dårlige solforhold
Dersom pakken skal brukes på et sted med dårlige solforhold om vinteren eller det er fare for at disse blir dekt med snø, skal batteribanken lades opp og kobles fra før anlegget forlates om høsten.

OBS! Hovedbildet for denne solcellepakken er et illustrasjonsbilde. Se listen ovenfor for hva som er inkludert i pakken og hva som kan velges. 

 

 

 

Dersom produktet skal brukes i en fast innstallasjon med spenning over 48 volt eller 200VA, kan det kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

Mer informasjon
Varenummer122138445
ProdusentVictron Energy
Effekt201-1000W
Volt230V
Tilgjengelighet48 timer
BrukermanualNorsk
VarehusVårt lager
Anmeldelser

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Kraftpakke, 230V - - 800W, Victron

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.