Kraftpakke, 230V - 1600W/3700W, Victron

Fra kr 26 183,22
Utsolgt På Vårt lager

En kraftigere solcellepakke med både 230v og 12v uttak.

Pakken er ikke tilgjengelig

Velg Solcellepanel

Velg Batteri

Kombinert lader og inverter

Velg Laderegulator

Eksternt display til laderegulator (inkl. 1,5m kabel)

Checked
Checked
Checked

Velg Kabel mellom solcellepanel og laderegulator

Velg Kabel mellom laderegulator og batteri

Sikringer

Batterikabel med sikring (mellom MultiPlus og batteri)

Checked
Checked
Checked

Batterikabel (Sammenkobling av batteri)

Monteringssett til solcellepanel

Festemateriell (Utsolgt)

Solcelleguide

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett
Detaljer

Solcellepakke som gir deg 230V på hytta. Pakken kan kombineres sammen med et aggregat. Pakken har uttakt for 12v kurser via solcelleregulatoren, slik at man kan legge opp egen 12v kurs som kan være i drift uavhengig av inverter.

Valgfrihet
Vi liker valgfrihet og har derfor gjort det mulig å velge blandt flere komponenter i pakken. Alle valgene passer sammen, så man trenger ikke være redd for å velge feil.

Automatisk stopp/start av aggregat
Ved å kople til et aggregat med elektrisk start, kan aggregatet startes og stoppes automatisk når batteriene trenger lading. For at den elektriske starten skal være kompitabel, må den virke slik at man starter aggregatet ved å slå på en bryter og stopper det ved å slå av samme bryteren (styres via en enkel releutgang). Det er selvfølgelig ingenting i veien for å bruke et aggregat uten elektrisk start. Man starter da aggregatet manuelt ved behov.

Dårlige solforhold
Dersom pakken skal brukes på et sted med dårlige solforhold om vinteren eller det er fare for at disse blir dekt med snø, skal batteribanken lades opp og kobles fra før anlegget forlates om høsten. 

Oppvarming
Selv om dette er en kraftig solcellepakke, er den ikke egnet til oppvarming. Her anbefales det å bruke f.eks. en diesel/oljekamin som f.eks. Safire. Safire er en topp moderne diesel/oljekamin med ring hytta varm funksjon. Safire har ekstremt lavt egetforbruk og er svært godt egnet til hytter med solcelleanlegg. Safire kaminer kan bestilles her.

OBS! Hovedbildet for denne solcellepakken er et illustrasjonsbilde. Se listen ovenfor for hva som er inkludert i pakken og hva som kan velges. 

Dersom produktet skal brukes i en fast innstallasjon med spenning over 48 volt eller 200VA, kan det kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

Mer informasjon
Varenummer5487325
ProdusentVictron Energy
Effekt1001-3000W
Volt230V
Tilgjengelighet48 timer
BrukermanualNorsk
VarehusVårt lager
Anmeldelser

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Kraftpakke, 230V - 1600W/3700W, Victron

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.