Endespoilere til solcellepanel, 55cm

kr 445,00
100+ på vårt lager
Sett med to endespoilere for montering av solcellepanel som er ca 55cm brede. Særlig egnet for feste av solcellepanel på tak av campingvogn, båt eller bobil. Ved bruk av lim er det ikke nødvendig å lage hull for feste.
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Endespoilere til solcelle takmontering.

Sett med to endespoilere for montering av solcellepanel som er 55cm brede/lengde. Disse festebrakettene er særlig egnet for feste av solcellepanel på tak av campingvogn, båt eller bobil. Ved bruk av lim er det ikke nødvendig å lage hull for feste.

Siden spoilerene dekker hele bredden på solcellepanelet, minimeres luftmotstanden. For optimal montering er det derfor nødvendig at solcellepanelet monteres med enden mot kjøreretningen.

Spoilerne passer til alle våre solcellepanel med aluminiumsramme. Selve spoilerne kan skrues fast i taket på bobil/båt/campingvogn, alternativt kan man bruke bruke spesial lim. Ved bruk av lim (Sikaflex eller liknende) er det ikke nødvendig å lage hull i taket for feste.

Varenummerhs55w
ProdusentSunenergy
FargeHvit
Lengde (cm)55
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

  • Arvid Gyth-Dehli

    Kommentar

    Endespoylere gir et stabilt feste. Men vær klar over at hvis du ønsker et enkelt feste på midten så har de enkle festene ikke samme høyde som endespoyler og kan ikke brukes sammen

1 stk

Du anmelder: Endespoilere til solcellepanel, 55cm

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker