230V Luftavfukter Meaco DD8L Standard

kr 4 395,00
5+ På Vårt lager
Effektiv testvinnende avfukter. Ideell for å holde hytten fuktfri uten å måtte holde innetemperaturen på fullt. Motvirker mugg og råteskader.
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Unngå mugg i vegger og takMeaco DD8L er den ideelle luftavfukter for de fleste formål. Den er bygget med et genialt konsept uten bruk av kompressor. Dette gir mange fordeler, blant annet at den jobber helt uavhengig av temperatur og at den har et veldig lavt lydnivå.

Ideell i hytter som står tomme
En fritidshytte står tom store deler av året. I denne perioden kan de raskt bli problem med fukt, som igjen kan gi grobunn for sopp, råte og dårlig inneklima. Man kan unngå problemet med å la temperaturen stå på et behagelig nivå når man ikke er på hytten, men det er en kostbar løsning å "fyre for kråka". En Maeco DD8L avfukter fungerer bedre enn kompressorbasserte avfuktere på lave temperaturer og er dermed en ypperlig løsning for å holde hytten fuktfri. Husk også at en tørr hytte er mye raskere å varme opp enn en fuktig hytte.

Brukes i alle temperaturer:
De fleste avfuktere bygges med en kompressor. Dette gjør at de er billige å produsere, men de har også noen negative sider. De kan bråke for mye (spesielt om de er billige) og de har dårlig effekt ved lave temperaturer. Alt under 15 grader er lav temperatur for en avfukter. I Norge bruker man ofte avfukter i kjelleren, og der er det kaldt store deler av året. Da er det viktig å bruke riktig type avfukter. Meaco DD8L er riktig avfukter for kalde kjellere.

Brukes i oppholdsrom og soverom
En annen stor fordel med Meaco DD8L er at den lager veldig lite lyd. Den eneste lyden du hører er lyden fra viften. Viften kan kjøres i tre forskjellige hastigheter. På lav fart er det bare såvidt du kan høre den, og mange bruker Meaco DD8L luftavfukter på soverom. Kompressorbaserte avfuktere har summingen fra kompressoren i tillegg til vifteluden. Denne lyden kan være sjenerende dersom du setter avfukteren i stua der du skal se på TV eller i soverommet der du skal sove. Meaco DD8L er et bedre valg disse stedene.

Unngå fukt på vinduerBrukes til klestørk:
Det er bedre for klærne å tørke hengende på et stativ enn å slites i en tørketrommel. Problemet er at slik tørk tar tid, og det frigjør mye fuktighet som kan være skadelig for ditt hjem og din helse. Meaco DD8L har egen funksjon for klestørk. Sett avfukteren ved siden av tørkestativet og trykk på knappen for klestørk. Avfukteren kjører da både viften og tørkeprosessen for full fart, og klærne er tørre på noen timer. Fuktigheten samles i avfukteren og ikke som kondens på vinduene dine.

Brukes i garasje, båt, camping og kjellere
Meaco DD8L er den ideelle avfukter der det er kjølig. Dette er steder som bil, båt, garasje, kjeller og så videre. Meaco DD8L har blitt omfavnet av båtfolket på grunn av sine utrolige egenskaper. Den selges av de fleste norske båtforretninger, og den vinner mange tester i båtblader og bilblader. Gjør som båtfolket, kjøp det beste, kjøp en Meaco DD8L

Meaco DD8L er best i test
Meaco DD8L kom på markedet i 2011, og har siden den gang vunnet flere tester. Meaco DD8L er best i test i 2011, i 2012 og i 2013.. Testene er utført av forskjellige magasiner og du finner en oversikt over testene HER.

Meaco DD8L gir deg et bedre inneklima:
Riktig luftfuktighet er noe av det viktigste du kan gjøre for å sørge for et godt og sunt inneklima. Ved for mye fukt i luften får du kondens og du får gode vekstvilkår for mugg, midd, edderkopper og andre kryp du helst ikke vil ha hjemme. Har du kjellerlukt så skyldes dette antagelig mugg. Muggsporer i luften kan være helsefarlig. Ved å kontrollere fuktigheten får du et bedre inneklima og bedre helse. Meaco DD8L har selvfølgelig også en hygrostat som gjør at det ikke blir for tørt hjemme. Riktig fuktighet gir riktig inneklima. Meaco DD8L har i tillegg et bakteriedrepende luftfilter og en ionisering av luften. Begge deler sørger for at du får ren luft og godt minnemiljø.

Meaco DD8L er et trygt valg:
DD8L kan brukes over alt. Vet du ikke om du skal bruke den et varmt eller kaldt sted, vet du ikke hvor mye en "vanlig" avfukter bråker? Er du usikker på hvordan en avfukter brukes eller hva den kan gjøre for deg? Kjøp Meaco DD8L og du vil ha den beste avfukter til de fleste formål. Det at så mange tester sier den er best er et godt tegn, i tillegg er det et godt tegn at så mange forhandlere selger den.

Presentasjonsvideo på YouTube

TEKNISKE DATA MEACO DD8L:
 • Utvinning / kapasitet: 8 liter per dag - uavhengig av temperatur (0-37 grader)
 • Hygrostat: Ja, elektronisk. Du velger blant fire nivåer. (35%, 40%, 50% eller 60% RH)
 • Kontinuerlig drenering mulig: Ja, slange kan tilkoples (slange medfølger ikke).
 • Timer: Ja, dersom denne velges vil avfukteren gå i 1, 2, 4 eller 8 timer før den slår seg av selv.
 • Elektroniske kontroller: Ja, med enkle symboler.
 • Automatisk restart: Ja. Dersom strømmen går starter avfukteren automatisk når strømmen kommer tilbake.
 • Ioniserer: Ja. Dette bedrer luftkvaliteten.(Kan enkelt slås av med en egen knapp)
 • Filter: Nano Silver filter som dreper bakterier ved kontakt. Behøver ikke å byttes. Filteret gjøres rent med støvsuger. (DD8L Junior har også luftfilter, men dette er ikke bakteriedrepende)
 • Støynivå: 39/43/48dBA avhengig av valgt funksjon (På lav effekt kan du knapt høre den, på høy effekt har den lydnivå som en vifteovn)
 • Strømtilførsel: 230V, 50Hz (Vanlig norsk vekselspenning som du har i din stikkontakt)
 • Strømforbruk: 330 / 630 / 650 W, avhengig av hvilken modus som velges. Maskinen virker også som en liten varmeovn.
 • Viftehastigheter: 3 viftehastigheter.
 • Driftstemperaturer: 0 - 37 ° C (husk at mange andre maskiner trenger minimum 15 grader for å være effektive, selv om de formelt fungerer ned til 5 grader)
 • Kjølemedie: Intet.
 • Tank: 2,1 liter, netto. Mulighet for tilkopling av slange for kontinuerlig drenering.
 • Dimensjoner: (BxDxH) 351 x 188 x 500 mm. Liten og hendig maskin. Integrert bærehåndtak for enkel transport.
 • Vekt: ca 6,4 Kg
Varenummermaeco-DD8L-2
EAN5060216550022
ProdusentMeaco
Volt230V
Tilgjengelighet48 timer
BrukermanualNorsk
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: 230V Luftavfukter Meaco DD8L Standard

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker

Omnia Silikonform DUO

Omnia Silikonform DUO

kr 349,00
Omnia Silikonform 2.0

Omnia Silikonform 2.0

kr 215,00
Omnia Ovnsrist

Omnia Ovnsrist

kr 149,00
Omnia Ovn / Miniovn / Boksovn

Omnia Ovn / Miniovn / Boksovn

kr 469,00
Omnia Muffinsform
Rabatt

Omnia Muffinsform

kr 229,00

kr 188,00
Optisk brannvarsler

Optisk brannvarsler

kr 119,00