Solventilator SWF-101, sort

kr 695,00
100+ På Vårt lager

Ventil med solcelledrevet integrert vifte. Viften er vendbar, slik at den kan trekke ut luft eller sende frisk luft inn. Gir bedre ventilajson og bedre inneklima. Motvirker fukt. Enkel å installere.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Solventilator med integrert vifte og solcellepanel. Monteres på solveggen og solen vil da drive viften og ventilere rommet. Effektivt for tørrere og bedre inneklima.

Venbar vifte
Viften i solventilatoren er vendbar. Man kan dermed velg eom man vil ha solventilatoren til å trekke ut dårlig luft eller til å sende inn frisk og god uteluft. Ofte kan det være en ide med to solventilatorer, der den ene tilfører ny luft og den andre trekker ut gammel og dårlig luft.

Reduserer faren for fukt, mugg og sopp
Stillestående inneluft med mye fukt er ideele forhold for mugg og sopp. Med en solventilator vil man få byttet ut mye av den fuktige luften på dager med solskinn og få inn frisk tørrere uteluft. Dette gir bedre inneklima og dårligere forhold for mugg og råte.

Solventilator for hytte
Til hytta er denne ventilatoren ideel. Den er rask og enkel å montere.

Solventilator for krypkjeller
Har man krypkjeller er dette ofte en kjeller med mye fukt og dårlig ventilasjon. Med en solventilator montert kan denne trekke ut fuktig og tung luft når solen skinner. Slik hindrer man fukt og råteskader og at den fuktige luften trekker videre opp gjennom etasjeskillere.

Solventilator for utedo
For et utedo vil en solventilator som er satt til å blåse inn luft være med på å hindre tilbakeslag av lukt fra avfallsbeholder/kanal. Solventilatoren gir dermed et bedre miljø og inneklima i toalettrommet.

Solventilator for kjeller
Kjellere med dårlig inneklima kan få forbedret inneklima med bedre ventilajson fra en solventilator. Solventilatoren kan enkelt byttes ut i eksisterende ventilhull og gi aktiv ventilajson når solen skinner.

Solventilator for bod, vedbod og skur
En fuktig bod med dårlig ventilajson er uegnet for oppbevaring av verktøy, hageredkspa og ved. Å oppbevare veden uten ventilajson gir dårlig forbrenning. Med montering av en solventilator får man bedre og tørrere luft i boden.

  • Med integrert solcellepanel
  • Svært stillegående
  • Helautomatisk
  • Kapasitet ca 60-65m3/time
  • UV bestandig ABS plast
  • Lufterør: 110mm diameter
  • Høyde: ca 24cm
  • Bredde: ca 21cm
  • Utstikk: ca 18cm

VarenummerSWF-101B
FargeSvart
Tilgjengelighet48 timer
BrukermanualNorsk
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Solventilator SWF-101, sort

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker