230V Avfukter med tørkerotor Invitop X3-2

kr 2 995,00
100+ på vårt lager

Avfukter med tørkerotor som er effektiv også i lave temperaturer. Ideel for hytter, i kjeller, vaskerom, bobil etc.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Luftavfukteren benytter tørkerotor teknologi, noe som gjør den effektiv i temperaturer helt ned til frysepunktet. Faktisk kan den fungere helt ned til -5°C, men man må da lage et forstfritt avløp. I forhold til vanlige avfuktere med kompressor som ikke fungerer noe særlig i temperaturer under 15°C, er tørkerotor teknologien en stor fordel når den brukes i kjellere, hytter, båter og andre steder der man ikke har vanlig romtemperatur. Tørkerotor avfukteren fungerer også i høye temperaturer, inntil 50°C.

Avfukter for hytte, bobil og båt

En luftavfukter med tørkerotor er den beste løsningen for hytter. Med tørkerotor avfukter slipper man å holde en høy innetemperatur fo å bevare en tørr og sunn hytte. Man kan skru ned temperaturen og la luftavfukteren holde luftfuktigheten nede. Det samme prnsippet gjelder for båter og bobiler ved vinterlagring. En bobil eller båt som vinterlagres trenger at det står på varme for å unngå fuktproblemer. Med en avfukteren, kan temperaturen holdes lav, samtidig som man unngår fukt.

Avfukter med tørkerotor

En tørkerotor-avfukter, også kjent som en sorpsjonsavfukter, fungerer på en annen måte enn tradisjonelle kompressorbaserte avfuktere. Den bruker en tørkerotor for å fjerne fuktighet fra luften:

Luftinntak: Fuktig luft trekkes inn i avfukteren fra rommet ved hjelp av en vifte.
Fuktighetsekstraksjon: Den fuktige luften passerer gjennom en roterende tørkerotor, som er en viktig komponent i denne typen avfukter. Tørkerotoren er laget av et spesiallaget materiale som har en stor overflate og har evnen til å absorbere fuktighet.
Adsorpsjon: Når luften passerer gjennom tørkerotoren, adsorberer tørkerotoren fuktigheten fra luften. Dette betyr at fuktigheten blir bundet til materialet på tørkerotoren.
Luftutslipp: Den tørre luften, nå fri for fuktighet, slippes ut i rommet.
Regenerering: Tørkerotoren kan ikke absorbere uendelig mengder fuktighet, så den må regenereres for å kunne fortsette å fungere effektivt. Dette gjøres ved å eksponere tørkerotoren for  varme. Varmen fordamper fuktigheten som er adsorbert, og tørkerotoren blir klar til å adsorbere mer fuktighet.
Utløp av fuktighet: Den fuktige luften, som inneholder dampen som er blitt frigjort fra tørkerotoren under regenereringen, føres ut av avfukteren, enten til den innebygde tanken eller via slange til et avløp.

Denne syklusen gjentar seg kontinuerlig, og resultatet er at fuktigheten i rommet reduseres, og tørkerotoren fortsetter å adsorbere fuktighet og regenerere seg selv.

Fordelene med tørkerotor-avfuktere inkluderer deres evne til å fungere effektivt ved svært lave temperaturer og lave fuktighetsnivåer. Dette gjør dem ideelle for bruk i kjølige og tørre miljøer.

Avfukter til klestørken

En luftavfukter er super å bruke til å tørke klestørken. Med justerbar AirSwing, kan den tørre oppvarmede luften rettes dirkete mot klestørken og gi rask og effektiv tørk.

Enkelt vedlikehold

Avfukteren krever kun et minimum av vedlikehold. Rengjør vanntanken og filteret med jevne mellomrom. Tørk avt. av avfukteren med en lett fuktet klut. Luftfilteret renser luften for partikler og bidrar til et sunt inneklima, samtidig som det beskytter avfukteren.

Enkel å flytte

Praktisk bærehåndtak og lav vekt gjør avfukteren enkel å flytte dit du trenger den.

AirSwing

Med AirSwing kan du justere hvordan den tørre luften spres ut i rommet. Effektivt og praktisk om du skal tørke klær eller få en mer effektiv luftsirkulasjon i rommet.

Avfukter med stor kapasitet

Med kapasitet på 7 liter i døgnet, har denne avfukteren stor kapasitet i forhold til mange andre avfuktere med tørkerotor. Kapasiteten er også stor i forhold til kompressorbaserte avfuktere, som mister mye av kapasiteten sin når lufttemperaturen og luftfuktigheten synker.

Tekniske detaljer, avfukter

 • Modell: X3-2
 • Størrelse: ca 300x200x455 mm
 • Vekt: ca 6Kg
 • Strømforsyning: 220 - 240V
 • Strømforbruk:
  • Full effekt: 650W
  • Medium: 620W
  • Lav effekt: 325W
 • Vanntank: 2,5 liter
 • Kapasitet: 7l/d (30°C 80% RH)
 • Temperaturområde: -5°C til 50°C
Varenummer56456677
ProdusentInvitop
FargeHvit
Vekt (kg)6
Lengde (cm)30
Bredde (cm)20
Høyde (cm)45,5
Kapasitet (Liter)2,5
Effektområde201-1000W
Spenning (V)230V
Tilgjengelighet48 timer
BrukermanualNorsk
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: 230V Avfukter med tørkerotor Invitop X3-2

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker

Solventilator OS40 - Standard

Solventilator OS40 - Standard

Fra kr 6 695,00
Solventilator OS30 - Standard

Solventilator OS30 - Standard

Fra kr 3 995,00
Solventilator OS10 - Standard

Solventilator OS10 - Standard

kr 1 895,00
Solventilator OSF1 - ventilatorsett

Solventilator OSF1 - ventilatorsett

kr 1 495,00
Solventilator SWF-101, hvit

Solventilator SWF-101, hvit

kr 895,00
Solventilator SWF-101, sort

Solventilator SWF-101, sort

kr 895,00
230V Luftavfukter Meaco 10L ABC

230V Luftavfukter Meaco 10L ABC

kr 2 434,56