Victron VE.Direct LoRaWAN EU863-870 module

kr 1 348,00
1-5 på vårt lager
Ved å bruke VE.Direct til LoRaWAN-modulen kan du koble BMV, MPPT eller Phoenix Inverter til Victron Remote Management portal.
Victron art.nr: ASS030538010
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Ved å bruke VE.Direct til LoRaWAN-modulen kan du koble BMV, MPPT eller Phoenix Inverter til Victron Remote Management portal. Se informasjon som batteristatus eller solenergi uansett hvor du er, enten det er på PC'en hjemme eller på farten med mobiltelefonen.

Lang rekkevidde med Wide Area Network (LoRaWAN)

LoRaWAN er et trådløst nettverk som opererer på 868Mhz-frekvensen. Den har lang rekkevidde og bruker små mengder strøm. VE.Direct LoRaWAN-modulen kan sende dataoppdateringer per time via dette nettverket. Du trenger ikke et abonnement for å bruke dette nettverket. Hvis du ikke har dekning i din region er det mulig å legge til din egen gateway.

 • Victron art.nr: ASS030538010
 • Bilde kan avvike noe
 • Engelsk brukermanual
VarenummerASS030538010
EAN8719076042396
ProdusentVictron Energy
FargeHvit
Tilgjengelighet1-4 uker
BrukermanualEngelsk
VarehusSentrallager

Kundeanmeldelser

 • Jan Richard Becke

  Kommentar

  Produktet som sådan fungerer utmerket så lenge det er en gateway tilgjengelig og innenfor rekkevidde. Pga mye signaltap mellom enhet og gateway, bruker jeg en 3-element yagi antenne rettet mot gateway. Den gir en forsterkning på ca. 6dbi.

 • Joar Mortveit

  Gjere jobben som den skal

  Har ein remote lokasjon som kommuniserer med ein Lorawan gateway som er 6 km borte :)

 • Jan Richard Becke

  Kommentar

  Jeg synes det er på sin plass å informere om at LoRaWAN gateways, som dette produktet er avhengig av, per dato er installert på de færreste steder i Norge. LoRaWAN inngår gjerne som en del av en såkalt "Smartby" og er rimelig nytt. Sjekk på forhånd om gateways, for almen bruk, er tilgjengelig på stedet du skal bruke det.

3 stk

Du anmelder: Victron VE.Direct LoRaWAN EU863-870 module

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker