Victron Smart Battery Sense

kr 505,25
10+ på vårt lager

Smart Battery Sense er en trådløs batterispenning og temperatursensor for Victron MPPT solcelleregulatorer.Både for bly og litiumbatterier.
Victron art.nr.: SBS050150200

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Smart Battery Sense er en trådløs batterispenning og temperatursensor for Victron MPPT solcelleregulatorer. Både for bly og litiumbatterier.

Forbedrer batteriladningen
Ved å måle spenning ved batteribanksterminalene, unngås feil som oppstår ved spenningstap på grunn av kabelmotstand, noe som garanterer riktig spenning.

For blybatterier brukes batteritemperaturdata til å justere ladespenningene: kalde batterier krever økt ladespenning, mens varme batterier krever en redusert ladespenning. For litiumbatterier brukes temperaturdata for å deaktivere lading når de er for kalde: Lading av litiumbatterier nær eller under frysing forårsaker permanent skade på cellene.

Se ingen ledninger!
Forbindelsen mellom Smart Battery Sense og en eller flere laderegulatorer er trådløs: Den bruker VE.Smart Network - en trådløs teknologi basert på Bluetooth Smart.

Informasjonsoverføring kan brukes samtidig av en, to eller flere laderegulatorer som er koblet til samme 12V, 24V eller 48V batteribank. Det smarte nettverket er konfigurert ved hjelp av VictronConnect-appen.

Ryddig, enkel - smart
Installasjonen er enkel, rask og ryddig. Bare koble enhetens til batteriterminalene og fest Smart Batterysense-enheten direkte på batterikroppen ved hjelp av selvklebende bånd.

  • Victron art.nr: SBS050150200
VarenummerSBS050150200
EAN8719076047919
ProdusentVictron Energy
FargeSvart
KommunikasjonBluetooth
Tilgjengelighet1-4 uker
VarehusSentrallager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Victron Smart Battery Sense

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker