Trykktank 5L med kopling

kr 895,00
100+ på vårt lager
Trykktank tilpasset JG hurtikopling system og leveres med nødvendige koplinger. En trykktank sikrer at vannpumpen får jobbe optimalt og er en nødvendighet ved bruk av større pumper.
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Trykktank tilpasset JG hurtigkopling system og leveres med nødvendige koplinger. En trykktank sikrer at vannpumpen får jobbe optimalt og er en nødvendighet ved bruk av større pumper.

Frostsikker

Tanken kan monteres vertikalt og horisontalt. Monteres den vertikalt med tilkoplingen pekende nedover, vil den være selvtømmende og dermed frostsikker.

 

Montering

Trykktanken monteres med et T-stykke på trykksiden av pumpen, dvs. et sted etter pumpen. Det anbefales å montere den direkte etter pumpen.

 

Virkemåte

Trykktanken virker som et trykkreservoar for vannpumpen, slik at den kan gå i lengre perioder. Man oppnår dermed en mye stillere gange enn om pumpen må starte/stoppe flere ganger i sekundet for å holde et jevnt trykk. En trykktank er en nødvendighet for større pumper og vil være med på å sikre optimal levetid og lavt støynivå fra vannpumpen.

 

Spesifikasjoner

  • Anbefalt lufttrykk (uten belastning): 2,2-2,6 bar
  • Diameter: ca 21cm
  • Høyde: ca 25cm
  • Volum: 5 Liter
Varenummer297-2238+297-2200
Volum5
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

  • Vidar Bakken

    Kommentar

    Produktet er ok, men et stort minus at det ikke er noen festeanordning for montering til vegg. Ikke lettrnå feste denne til vegg uten provisoriske løsninger som ikke blir pent. Burde fulgt med fesrebraketter

1 stk

Du anmelder: Trykktank 5L med kopling

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker