Teroson RB 2759 butyl tetningsmasse grå

kr 179,00
20+ På Vårt lager
Butylbasert tetningsmasse, kan sprayes og tørkes av. Til tetting mellom gummi/glass og gummi/metall. Utmerket til tetting der det er overlapp mellom forskjellige materialer på biler og caravan.
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Butylbasert tetningsmasse, kan sprayes og tørkes av. Til tetting mellom gummi/glass og gummi/metall. Passer fint for tetting av frontruter, bakruter, sideruter og hengslede ruter. Utmerket til tetting der det er overlapp mellom forskjellige materialer på biler og caravan. Holder seg tett og fleksibel over lang tid.

Typiske bruksområder er til bobiler og campingvogner der man skal skifte vindu, takluke eller andre luker og gjennomføringer. Også om man har mistanke om lekkasje rundt noen av disse, er Teroson veldig ofte brukt. Man tar av vinduer, fjerner gammel teroson og påfører ny før man setter vinduet på plass igjen. Overflødig masse kan fjernes etter ca 1 døgn med en plastkniv. Viktig med god rengjøring på overflatene.

 • 310ml tube (434g)
 • Farge: Alu.grå
 • Produsent: Henkel
.

Advarselsinformasjon for kjemiske produkter:

helsefare 50

Advarsel! Irriterer huden. Skadelig, med langtidsvirkning, for liv i vann. Unngå utslipp til miljøet. Bruk vernehansker/verneklær.
  Varenummer1941254
  EAN4002872172379
  Tilgjengelighet48 timer
  VarehusVårt lager

  Kundeanmeldelser

  Du anmelder: Teroson RB 2759 butyl tetningsmasse grå

  Din rangering
  Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

  Kanskje du også liker